ort3ov Postat Noiembrie 2, 2020 Partajează Postat Noiembrie 2, 2020 Cumpar CI STA508A ! Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 2, 2020 Partajează Postat Noiembrie 2, 2020 Nu ai loc sa pui direct niste MOS-FET-i? Plantezi direct in PCB Grila si Drena si Sursa o indoi in lateral si le conectezi pe toate impreuna si cu un fir mai gros in cablaj. Link spre comentariu
ort3ov Postat Noiembrie 2, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2020 Dupa mine ar fi ok dar nu vrea clientul modificari ! Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 3, 2020 Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 Nu exista terminal numit grila la mosfeti, exista doar poarta. Incetati cu confuzia asta! Link spre comentariu
catalin004 Postat Noiembrie 3, 2020 Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 Inseamna ca astia sunt prosti http://www.euedia.tuiasi.ro/lab_ep/ep_files/Lucrarea_5_img.pdf Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 3, 2020 Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 (editat) @catalin004chiar spun prostii, grila e împrumutat de la tuburile electronice. Marian are dreptate, G = gate = poartă. Totuși nu trebuie să facem o tragedie din asta! eu! Eu folosesc tot timpul, in mod greșit, denumirea de grilă deși știu că îi zice poartă, așa funcționează creierașul meu când încerca să își aducă aminte ce e cu acel G. Editat Noiembrie 3, 2020 de Stefan Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 3, 2020 Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 15 minutes ago, catalin004 said: Inseamna ca astia sunt prosti http://www.euedia.tuiasi.ro/lab_ep/ep_files/Lucrarea_5_img.pdf Da, sunt foarte prosti! Si profesorii de la facultati se fac vinovati ca tolereaza asta, fie ca sunt aproape la fel de inculti, fie ca pur si simplu nu le pasa. Nu ma intereseaza ca sunt offtopic si nici pe cine contrazic ori supar, e o prostie sa spui grila la poarta unui mosfet, si n-am sa incetez sa combat asta pe forum. Link spre comentariu
catalin004 Postat Noiembrie 3, 2020 Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 Ok...interesant...e bine de retinut. Deci acelasi lucru si la IGBT... Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 3, 2020 Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 Da, pentru ca numele e "insulated gate..." nu e "insulated grid...". Acuma ca lamuriram treaba, sa lasam autorul anuntului sa-si caute ce are nevoie. Spor. Link spre comentariu
Postări Recomandate