Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sloturi PCI.

Vizitator avi

Postări Recomandate

Va rog sa-mi spuneti si mie care este diferenta intre un slot PCI 2.2 si unul PCI 2.3? O componenta pentru slot PCI 2.3 poate functiona intr-un slot PCI 2.2? Am cautat pe forum dar nu am gasit ce ma intereseaza sau poate nu am cautat cum trebuie. Imi cer scuze si va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Extasy2525

1

• ddeliciu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Depinde daca se potrivesc, dar spune ce anume vrei sa faci, pune aici un link catre placa baza si unu catre ceea ce vrei sa pui pe PCI, in general se potrivesc, dar.............pune un link sa studiem mai de aproape

Link spre comentariu
Vizitator avi

Am un calculator cu placa de baza ASUS M2N SLI DELUXE care, conform manualului de utilizare, are 3 sloturi PCI 2.2. Vreau sa imi pun un tuner tv LEADTEK DTV2000H care are interfata pe slot PCI 2.3. Problema e daca poate fi introdus intr-un slot PCI2.2 si daca functioneaza.

http://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/as ... li-deluxe/

http://www.pcgarage.ro/tv-tunere/leadtek/dtv2000-h/

Link spre comentariu

eu zic ca se potrivesc fara nici o problema...daca nu ai cumparat inca tv-tunerul poti intreba pe aia de unde il cumperi sa vezi daca merge....in principiu eu zic ca e acelasi tip de slot si la 2.2 si la 2.3 si nu au de ce sa nu se potriveasca.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Herr Spiegellman

In caz ca mai este topicul de actualitate.... Yep, este ok.Intre PCI 2.2 si 2.3 s-au facut schimbari ce afecteaza mai degraba managementul placutelor adaugate pe PCI. Tunerele astea se vindeau inainte sa fi aparut M2N-ul tau pe piata... so... don't worry.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări