Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa sony model kd 55x9005c

petrica27

Postări Recomandate

Acum 6 ore, davidescu a spus:

Buna ziua, am un sony KD-55x9005c care e intr-un boot loop. ar trebui scris eMMc probabil. mentionez ca televizorul a avut cateva leduri arse si a functionat in ultimii 5 ani cu o pacaleala la BLL error, adica legat pe tensiune ca sa nu vada eroarea. a inceput sa dispara imaginea, sa nuse mai aprinda decat la doua trei restartari si dintr-o data nu a mai trecut de logo-ul android. problema e ca nu merge sa resoftez de pe stick si stick-ul il citeste numai daca redenumesc fisierul upgrade_loader.pkg . nu a umblat nimeni in el si am vrut sa si intreb daca e normal sa nu citeasca softul decat redenumind fisierul. poate cineva sa rescrie dump-ul ? cam cat ar costa? multumesc

da e normal sa.l citeasca doar pe cel redenumit in upgrade_loader

cred ca cel redenumit in upgrade_loader e un fel de a forta tv.ul sa.l citeasca,indiferent de starea emmc

pe cand cel original ,ne redenumit,se apuca de citit doar daca totul e ok

asa testez eu unule tv.uri sony android,daca cu upgrade_loader arata ca instaleaza si tot,mort ramane,atunci 100& e emmc si trimit placa la schimbat emmc la Codrut,si revine ok inapoi cu emmc nou,dar din pacate fara netflix sii ci+

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• petrica27

6

• iuliantv

3

• validae

1

• Costica Tv

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări