iuliantv Postat Septembrie 12, 2024 Partajează Postat Septembrie 12, 2024 Acum 6 ore, davidescu a spus: Buna ziua, am un sony KD-55x9005c care e intr-un boot loop. ar trebui scris eMMc probabil. mentionez ca televizorul a avut cateva leduri arse si a functionat in ultimii 5 ani cu o pacaleala la BLL error, adica legat pe tensiune ca sa nu vada eroarea. a inceput sa dispara imaginea, sa nuse mai aprinda decat la doua trei restartari si dintr-o data nu a mai trecut de logo-ul android. problema e ca nu merge sa resoftez de pe stick si stick-ul il citeste numai daca redenumesc fisierul upgrade_loader.pkg . nu a umblat nimeni in el si am vrut sa si intreb daca e normal sa nu citeasca softul decat redenumind fisierul. poate cineva sa rescrie dump-ul ? cam cat ar costa? multumesc da e normal sa.l citeasca doar pe cel redenumit in upgrade_loader cred ca cel redenumit in upgrade_loader e un fel de a forta tv.ul sa.l citeasca,indiferent de starea emmc pe cand cel original ,ne redenumit,se apuca de citit doar daca totul e ok asa testez eu unule tv.uri sony android,daca cu upgrade_loader arata ca instaleaza si tot,mort ramane,atunci 100& e emmc si trimit placa la schimbat emmc la Codrut,si revine ok inapoi cu emmc nou,dar din pacate fara netflix sii ci+ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum