petrica27 Postat Octombrie 30, 2020 Partajează Postat Octombrie 30, 2020 va salut. o problema pe sursa. nu sunt lamurit cu o problema. stiu ca dioda zener are o singura continuitate ,de ce cand este pe placa montat da in ambele sensuri continuitate si cand o dau jos de pe placa doar o singura continuitate. multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 30, 2020 Partajează Postat Octombrie 30, 2020 Doar dacă pe placă fiind valoarea căderii de tensiune măsurate e sub 500-600mV trebuie să îți faci griji, altfel e vorba de faptul că în sens invers apare o altă joncțiune din schemă. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 31, 2020 Partajează Postat Octombrie 31, 2020 (editat) 18 hours ago, petrica27 said: va salut. o problema pe sursa. nu sunt lamurit cu o problema. stiu ca dioda zener are o singura continuitate ,de ce cand este pe placa montat da in ambele sensuri continuitate si cand o dau jos de pe placa doar o singura continuitate. multumesc. Lasa dioda si mai bine posteaza ce defect are tv-ul...tv sony are cod de eroare pe led (flash) in functie de modelul respectiv, in manualul de service exista un tabel cu codul de eroare specific defectului.... Macar spune ce cod de eroare (cate clipiri de led) da tv-ul si incercam sa te ajutam noi..... Editat Octombrie 31, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
petrica27 Postat Octombrie 31, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2020 va salut. problema e ca nu se aprinde nici ledul. de aia nu stiu trebuie plecat din sursa. nu stiu daca placa de baza ar putea detine controlul la sursa so o deschida. deci d. costel este mort. nu am nici o tensiune pe placa. Link spre comentariu
petrica27 Postat Octombrie 31, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2020 un alt sony.kd 49x8505b. palpaia ledul rosu de 3 ori. mia zis cineva ca placa de baza ar fi. am schimbat placa de baza si cum se manifesta dupa schimbare. din placa de baza pleaca la t- con 2 benzi. daca scot banda din stanga (cum te uiti la t- con) se aprin ledurile la display dar nu se vede nimic pe display. am sonor si telecomanda functioneaza pe tv. daca pun banda la t-con da sa aprinda ledurile la display doar o fractiune si se sting dupa care palpaie ledul de 5 ori am scos si benzile cof de la t-con la display si tot aceias problema este. se se fi dus si t- conul? Link spre comentariu
petrica27 Postat Octombrie 31, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2020 marea problema e ca nu prea gasesti meseriasi la sony. Link spre comentariu
codrut Postat Noiembrie 2, 2020 Partajează Postat Noiembrie 2, 2020 Posibil t-con defect,ce t-con are? Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 3, 2020 Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 La 30.10.2020 la 21:34, petrica27 a spus: va salut. o problema pe sursa. nu sunt lamurit cu o problema. stiu ca dioda zener are o singura continuitate ,de ce cand este pe placa montat da in ambele sensuri continuitate si cand o dau jos de pe placa doar o singura continuitate. multumesc. lasate de meserie Link spre comentariu
petrica27 Postat Noiembrie 4, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 iuliane . zici sa ma las de meserie.ce te face sa crezi ca sunt meserias? . am zis eu asa ceva?. daca eram nu puneam intrebari . mai rau e ca sunt meseriasi care si dau cu stangul in dreptul. t conul-- T-CON BOARD 6870C-0515A - sony KD-49X8505B Link spre comentariu
petrica27 Postat Noiembrie 9, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 La 02.11.2020 la 11:49, codrut a spus: Posibil t-con defect,ce t-con are? t conul-- T-CON BOARD 6870C-0515A - sony KD-49X8505B Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 10, 2020 Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 (editat) cand am zis lasate de meserie,m-am referit la daca o dioda scoasa din placa da corect pe multimetru ,in 99% din cazuri e ok a-ti desfacut rama displayului si vazut daca nu e afectat vre-un driver superior? Editat Noiembrie 10, 2020 de iuliantv Link spre comentariu
iod2 Postat Noiembrie 12, 2020 Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 La 10.11.2020 la 13:24, iuliantv a spus: cand am zis lasate de meserie,m-am referit la daca o dioda scoasa din placa da corect pe multimetru ,in 99% din cazuri e ok a-ti desfacut rama displayului si vazut daca nu e afectat vre-un driver superior? iuliantv. nu iti mai racii gura degeaba. Link spre comentariu
sergionel Postat Noiembrie 15, 2020 Partajează Postat Noiembrie 15, 2020 La 31.10.2020 la 20:40, petrica27 a spus: marea problema e ca nu prea gasesti meseriasi la sony. vii cu ele si ti le fac,dar nu i ieftin. Link spre comentariu
db22urs Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 La 15.11.2020 la 7:56, sergionel a spus: vii cu ele si ti le fac,dar nu i ieftin. unde? ce locatie? Link spre comentariu
davidescu Postat Septembrie 12, 2024 Partajează Postat Septembrie 12, 2024 Buna ziua, am un sony KD-55x9005c care e intr-un boot loop. ar trebui scris eMMc probabil. mentionez ca televizorul a avut cateva leduri arse si a functionat in ultimii 5 ani cu o pacaleala la BLL error, adica legat pe tensiune ca sa nu vada eroarea. a inceput sa dispara imaginea, sa nuse mai aprinda decat la doua trei restartari si dintr-o data nu a mai trecut de logo-ul android. problema e ca nu merge sa resoftez de pe stick si stick-ul il citeste numai daca redenumesc fisierul upgrade_loader.pkg . nu a umblat nimeni in el si am vrut sa si intreb daca e normal sa nu citeasca softul decat redenumind fisierul. poate cineva sa rescrie dump-ul ? cam cat ar costa? multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum