Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Solve if you are genius (sau: Salve if you are genious 2-2x3+3 - 95% fail). LinkedIn beats Facebook

Postări Recomandate

La 23.11.2020 la 14:36, one a spus:

Engleza e de tranzitie.

Incorect.

Engleza e de buzunar, atat cat o stapanesti.. tu personal.

Imi "plac" anumite lucuri citite aici, in sensul ca fara contestatie multe minti luminate au scris aici si le dau dreptate, nu merita altceva!

Dar ar fi si mai frumos sa poti pune in practica, in viata ta (si a celor care te platesc) ce ai invatat in scoala cea mai inalta pe care ai putut-o absolvi... /ma refer la practica descoperirii a ceva care sa fie util tuturor nu doar celor care platesc mai mult si ascund proiecte in sertar, Pentru Ca Pot...

Numai ca, sa ai pretentia ca cunosti realitatea dintre buchiile cartii(lor) mi se pare cam mult...

Nu de alta, dar nu poti cunoaste decat realitatea in care traiesti sau cea pe care incerca altii sa ti-o descrie de peste mari si tari..

Pe mine personal, in general, m-au atras si intrigat afirmatiile anumitor oameni (necunoscuti si banali, chiar prosti pentru multi de aici.. judecand dupa cat de prostie se descrie aici..) care au reusit sa imi deschida orizontul (in sensul de punctului de vedere simplu si direct exprimat, instinctual daca vreti..) mai mult decat buchiile unei carti; de aceea imi este greu sa desconsider perfomantele (..intelectuale ale) unui om doar printr-un CONTEXT dat.

Consider ca acel om, daca am ocazia, trebuie INDRUMAT, chiar de un om cu mai multa carte, pentru ca POATE ca si acela are ceva de spus (cel dintai)... important e sa cantarim cumsecade!

...Si ca sa judecam CORECT de ce in anumite tari apa e mai calda decat la noi, inseamna sa traim in tarile/tara aceea si sa INTELEGEM cu adevarat ce li se intampla cetatenilor acelei tari. Si apoi poate sa credem ca, cunoastem adevarul.

E relativ usor sa privesti din prisma unui om inteligent ...(te va face sa intelegi ce si cum din punctul cel mai profund de vedere), daar tare ma tem ca tot ce va afirma va ramane doar in teorie, ...pentru ca oricand un om, o companie, o corporatie, se poate folosi (cumparandu-i) inteligenta lui si plati cat nu merita!

(..oare chiar am batut campii? :nas:

(..Daca as mai fi continuat as dat-o in politica, si cum aceasta este interzisa, ma opresc aici..)

So..., "solve if you are a genius", ...what is written above.

Editat de DjOhms
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 106
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Dle, bine ai venit sau revenit pe forum. 

Exista imboldul asta, al nou venitilor sau revenitilor, sa scrie. Mult. Orice. Sa invie topicuri. Orice. Dar o dorinta de a scrie.

Bravo, baga mare si contribuie la forum.

NB: E tonul meu mai hâtru, dar e din prietenie. Sper ca stii de gluma!

PS: In ziua in care vei reusi sa gandesti intr-o limba straina tie, ai sa ai o alta viziune asupra vietii. Merita facuta incercarea. 

PS: Sa nu fiu ipocrit... mai e si lipsa mârlănismului de tip balcanic care ajuta. Sa zicem ca mârlănismul strain este mai usor de ignorat.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări