kellogs Postat Octombrie 29, 2020 Partajează Postat Octombrie 29, 2020 Mai nou, cam jumatate din datile cand aprind cate un bec de la intrerupator am cateva secunde / zeci de secunde de licarire, apoi se stabilizeaza. Toate becurile sunt pe aceeasi faza; alte veioze cu alimentare la priza si pe faze diferite nu au problema aceasta. Am pe unde sa umblu ? Multumesc Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 29, 2020 Partajează Postat Octombrie 29, 2020 (editat) Umblaţi după un electrician bun, altfel riscaţi şi să rămâneţi pe întuneric, dar şi să vă electrocutaţi.Asta ar fi soluţia normală... Dacă totuşi riscaţi, verificaţi în tabloul de siguranţe dacă nu e vreun fir slăbit la ploturile siguranţelor de pe iluminat.Se mai întâmplă fenomene şi prin dozele de distribuţie din pereţi.Debranşaţi înainte de asta siguranţa generală din BMP. Editat Octombrie 29, 2020 de validae Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 (editat) Contact imperfect, care in timp va genera caldura, arderea izolatiei, si mai incolo urmeaza scurtcircuitul si eventual un incendiu, asta deoarece impedanta buclei de defect va fi prea mare si posibil sa nu fie suficient de joasa incat protectia sa poata decupla. Cautati electrician competent !! PS: o masuratoare a circuitului ar fi benefica, adica sa vedem ce impedanta are bucla de defect. Editat Noiembrie 26, 2020 de wally_gatter Link spre comentariu
kellogs Postat Decembrie 22, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2020 Din pacate tabloul de sigurante cu sigurantele pe fiecare faza se afla sub sigiliu. Problema era o clema slabita la stalpul din strada. Remediat, am impresia, nu foarte bine, de echipa de interventie. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum