Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwoofer

Adrian_BBS

Postări Recomandate

salutare......vreau sa fac si eu un subwoofer nu prea puternic.....vreau sa-l "alimentez" cu un tda2030 deci cam 15W pe 8ohm......recomandati-mi si mie un difuzor + schema incinta.....si daca se poate mai multe detalii.......ma refer si la filtru activ sau pasiv.....multumesc pentru rabdare.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

5

• Sharky

2

• Adrian_BBS

2

• MARLANU

1

Top autori în acest subiect

Tocmai am terminat aseara o incinta VTP, fara material fonoabsorbant deocamdata. Crede-ma ca daca iti faci incinte din astea nu iti mai trebuie niciun fel de subwoofer.

Link spre comentariu

pai si eu cam ce difuzor ar trebui sa folosesc.......sa folosesc unul pe 2 sau 3 cai ca cele de la masina sau unul normal + un tweeter ....si sa aiba vreo 30-40W nu ? sau ma insel.

Link spre comentariu

Cu doua difuri auto Domotec de 6,5" :crazy: Astea le-am avut la indemina pina cumpar altele mai rasarite. La 8W tremura toata casa.

ratza... fii seriosss... daca la 8W tremura casa dintr-un domotec de 6,5 atunci astia care asculta la 500W cu 18" ar trebui sa isi caute lta casa.
Link spre comentariu

Unde stau eu în chirie nu e cine ştie ce suprafaţă şi sonorizarea încăperii e foarte bună. Tare vreau să-l văd pe ăla care ascultă 500W într-o cameră de 40-50mp. Mai are timpane?

Link spre comentariu

Unde stau eu în chirie nu e cine ştie ce suprafaţă şi sonorizarea încăperii e foarte bună. Tare vreau să-l văd pe ăla care ascultă 500W într-o cameră de 40-50mp. Mai are timpane?

am ascultat si inca ascult intr-o camera de 20 m patrati si mai am timpane oare ce spl au domotec-urile alea la 8w de tremura toata casa ?
Link spre comentariu

am ascultat si inca ascult intr-o camera de 20 m patrati si mai am timpane oare ce spl au domotec-urile alea la 8w de tremura toata casa ?

Sub 85dB cred. Mie mi se pare o putere imensă, cred că mi-ar zornăi creieru-n ţeastă.
Link spre comentariu

Deja o luăm offtopic. Recomandarea mea e să faci o pereche de VTP-uri cu PA800 şi PCT300 de la PAudio, recomandate de domnul Mateescu. Ieşi undeva la vreo 500 de lei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări