Adrian_BBS Postat Octombrie 2, 2007 Partajează Postat Octombrie 2, 2007 salutare......vreau sa fac si eu un subwoofer nu prea puternic.....vreau sa-l "alimentez" cu un tda2030 deci cam 15W pe 8ohm......recomandati-mi si mie un difuzor + schema incinta.....si daca se poate mai multe detalii.......ma refer si la filtru activ sau pasiv.....multumesc pentru rabdare. Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 Tocmai am terminat aseara o incinta VTP, fara material fonoabsorbant deocamdata. Crede-ma ca daca iti faci incinte din astea nu iti mai trebuie niciun fel de subwoofer. Link spre comentariu
MARLANU Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 cu ce difuzoare? Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 Cu doua difuri auto Domotec de 6,5" :crazy: Astea le-am avut la indemina pina cumpar altele mai rasarite. La 8W tremura toata casa. Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Octombrie 6, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2007 pai si eu cam ce difuzor ar trebui sa folosesc.......sa folosesc unul pe 2 sau 3 cai ca cele de la masina sau unul normal + un tweeter ....si sa aiba vreo 30-40W nu ? sau ma insel. Link spre comentariu
stefanev Postat Octombrie 6, 2007 Partajează Postat Octombrie 6, 2007 Cu doua difuri auto Domotec de 6,5" :crazy: Astea le-am avut la indemina pina cumpar altele mai rasarite. La 8W tremura toata casa.ratza... fii seriosss... daca la 8W tremura casa dintr-un domotec de 6,5 atunci astia care asculta la 500W cu 18" ar trebui sa isi caute lta casa. Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Unde stau eu în chirie nu e cine ştie ce suprafaţă şi sonorizarea încăperii e foarte bună. Tare vreau să-l văd pe ăla care ascultă 500W într-o cameră de 40-50mp. Mai are timpane? Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 am dat mai mult in 12mp.Pentru scurt timp. :weedman: Mi-am facut un montaj simplist sa detectez cand ampliful trece de pragul de 1W. F rar se aprinde ledul. Link spre comentariu
crexy Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Unde stau eu în chirie nu e cine ştie ce suprafaţă şi sonorizarea încăperii e foarte bună. Tare vreau să-l văd pe ăla care ascultă 500W într-o cameră de 40-50mp. Mai are timpane?am ascultat si inca ascult intr-o camera de 20 m patrati si mai am timpane oare ce spl au domotec-urile alea la 8w de tremura toata casa ? Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 am ascultat si inca ascult intr-o camera de 20 m patrati si mai am timpane oare ce spl au domotec-urile alea la 8w de tremura toata casa ?Sub 85dB cred. Mie mi se pare o putere imensă, cred că mi-ar zornăi creieru-n ţeastă. Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 e tare, dar poti rezista.Intr-adevar daca insisti te alegi cu sechele, dar asa pt cateva secunde nu e nici un pericol. Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 Deja o luăm offtopic. Recomandarea mea e să faci o pereche de VTP-uri cu PA800 şi PCT300 de la PAudio, recomandate de domnul Mateescu. Ieşi undeva la vreo 500 de lei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum