Toni Marginean Postat Octombrie 27, 2020 Partajează Postat Octombrie 27, 2020 (editat) Acum se lucreaza la soseaua ce va traversa Muntii Apuseni. Va pleca din Aiud prin Padurea Sloboda, Ramet, Bradesti, Geogel, Mogos, Bucium pana in DN74 Zlatna - Abrud. Se lucreaza la poduri, stabilizare, ziduri de sprijin. Este o zona extraordinar de frumoasa cu niste peisaje de-ti taie respiratia! Editat Octombrie 27, 2020 de Toni Marginean Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 27, 2020 Partajează Postat Octombrie 27, 2020 Oare apucam sa o vedem terminata in timpul vietii noastre? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 27, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2020 Eu zic ca da! Deja pe vreo 50 km se lucreaza la stabilizare. Constructorul, care imi este prieten, a zis ca in 3 ani termina. Acum este partea cea mai grea cu largirea drumului si stabilizarea cu parapeti din beton si piatra cladita. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 2, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2021 Iata ca, cu mare intarziere, se lucreaza iar la aceasta sosea. Au asfaltat toata partea de padure pana la intrare in Ramet (stratul de uzura va fi peste nu se stie cat timp - mai au rigole, parapeti, taluze, etc. de facut pana atunci). Uite ce prieten batran mi-am gasit deasupra vaii Inzelului! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 18, 2022 Autor Partajează Postat August 18, 2022 ...iar nu se mai lucreaza de un an pe acest sector de drum. Poate daca se apropie ceva alegeri! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 27, 2022 Autor Partajează Postat August 27, 2022 https://gps-signal-lost.com/destinatii/transalpina-de-apuseni-de-facut-de-vazut/?fbclid=IwAR1LSI_-mTx1dv4cKKHGDI1kOXtE_wLWv2_cRPFsVb8Qg8n1jE14que3LsM Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 26, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2022 Nu s-a mai miscat un deget la aceasta sosea. Turisti sunt si acum din plin pe traseu si se bucura de fructele neculese din pomii aflati in gospodariile abandonate. Doar pe drumul principal mai vezi cate o casa care renaste dar pe drumurile ce strabat vaile laterale imaginile sunt dezolante. Natura insa compenseaza prin frumusetea si salbaticia ei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum