Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rezistenta de sarcina 4 ohmi pe 100w

neagu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• PINTI

2

• neagu

2

• djvas

1

• grosu99

1

Top autori în acest subiect

Le cumperi sau le faci singur punind in paralel mai multe rezistoare de putere....de ex 25 rezistoare de 100 ohmi la 16 w ceramice,etc.Eu am gasit pe alt site 4 rezistoare dale de 4.7 ohmi la 100 w si am rezolvat problema.

Link spre comentariu

Se gasesc rezistente in carcasa metalica cu valori de 4 sau 8 ohmi la 100W.  E plin Ebay-ul de ele.

@neagu am disponibile mai multe 3R9 la 25 W . Daca te intereseaza vezi la vanzari.

Link spre comentariu

Cu ceva coliere aplicate cilindrului, poti face mai multe  combinatii: 4 ohmi ,2ohmi in paralel, etc.

Mentionez ca elementul rezistiv este din Kantal cu diametrul de 2mm, bobinat pe element ceramic de 6cm diametru.

Daca cineva este interesat legatura pe MP.

Trei bucati disponibile.

Editat de PINTI
Link spre comentariu
Acum 13 ore, neagu a spus:

Salutare la toata lumea, in depanarea amplicatoarelor este nevoie ca pe ieșire sa punem o rezistenta pentru a nu distruge difuzoarele din boxa. Cum pot realiza o asemenea rezistenta ? Multumesc.

Se pot folosi rezistenţe dela lifturile vechi, 4Ω/250W.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări