neagu Postat Octombrie 27, 2020 Partajează Postat Octombrie 27, 2020 Salutare la toata lumea, in depanarea amplicatoarelor este nevoie ca pe ieșire sa punem o rezistenta pentru a nu distruge difuzoarele din boxa. Cum pot realiza o asemenea rezistenta ? Multumesc. Link spre comentariu
grosu99 Postat Octombrie 27, 2020 Partajează Postat Octombrie 27, 2020 Le cumperi sau le faci singur punind in paralel mai multe rezistoare de putere....de ex 25 rezistoare de 100 ohmi la 16 w ceramice,etc.Eu am gasit pe alt site 4 rezistoare dale de 4.7 ohmi la 100 w si am rezolvat problema. Link spre comentariu
djvas Postat Octombrie 27, 2020 Partajează Postat Octombrie 27, 2020 Se gasesc rezistente in carcasa metalica cu valori de 4 sau 8 ohmi la 100W. E plin Ebay-ul de ele. @neagu am disponibile mai multe 3R9 la 25 W . Daca te intereseaza vezi la vanzari. Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 27, 2020 Partajează Postat Octombrie 27, 2020 Am de vanzare 3 rezistente de 8 ohm, 2kw. Poze pe mail. Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 27, 2020 Partajează Postat Octombrie 27, 2020 Pinti.Asta da,super solutie.Atat ca nu e ieftina.Daca iti da mana e cea mai buna si cea mai corecta.Poti face si 4 si 8 ohmi curati. Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 27, 2020 Partajează Postat Octombrie 27, 2020 (editat) Cu ceva coliere aplicate cilindrului, poti face mai multe combinatii: 4 ohmi ,2ohmi in paralel, etc. Mentionez ca elementul rezistiv este din Kantal cu diametrul de 2mm, bobinat pe element ceramic de 6cm diametru. Daca cineva este interesat legatura pe MP. Trei bucati disponibile. Editat Octombrie 27, 2020 de PINTI Link spre comentariu
flomar60 Postat Octombrie 27, 2020 Partajează Postat Octombrie 27, 2020 Aveti PM... Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 27, 2020 Partajează Postat Octombrie 27, 2020 Acum 13 ore, neagu a spus: Salutare la toata lumea, in depanarea amplicatoarelor este nevoie ca pe ieșire sa punem o rezistenta pentru a nu distruge difuzoarele din boxa. Cum pot realiza o asemenea rezistenta ? Multumesc. Se pot folosi rezistenţe dela lifturile vechi, 4Ω/250W. Link spre comentariu
neagu Postat Octombrie 28, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2020 Multumesc de ajutor, voi lua legatura cu un coleg ce a dat raspuns la acest topic, numai bine la toti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum