Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Preamplificator piezo

GS

Postări Recomandate

Salut!Cred ca pana la urma cea mai mare problema a viorii mele electrice va fi "legarea" la un mixer sau amplificator.Am facut zeci de incercari si nu reusesc sa imi dau seama ce trebuie sa fac pentru a nu mai avea paraziti.Problemele incep de la cablu,am incercat sa las numai cablul fara doza si tot am fel de fel de paraziti la fiecare miscare a cablului(folosesc un cablu jack stereo,normal,cumparat cu totul,nu facut de mine).In aceeasi intrare de mixer daca pun un microfon"de firma",cu cablu"de firma",este perfect.Deci,am nevoie de niste sfaturi inn ce priveste cablul si o SCHEMA ultra simpla de preamplificator doza piezo,plus niste pareri daca se poate modifica impedanta unai doze ca sa se potriveasca cu intrarea in mixer.Multumesc anticipat.GS.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GS

1

• ratza

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

S-ar putea sa nu fie foarte bine ecranat cablul pe care il ai, chiar daca nu e facut. Poti incerca sa-ti faci un preamplificator, iar iesirea lui s-o conectezi la mixer. In felul asta rezolvi si problema cu impedanta. Cumperi un cablu bifilar ecranat si printr-unul din fire dai alimentarea, pe celalalt culegi semnalul amplificat, iar ecranul il legi la masa. Preamplificatorul il pui aproape de doza. Daca iti e suficient atit, il poti face cu un operational si incape intr-o cuite de chibrituri (sau chiar mai mic).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări