Ionică123 Postat Octombrie 23, 2020 Partajează Postat Octombrie 23, 2020 Bună ziua. Am o lanternă Imalent dx80. Nu mai funcționează când o pun la încărcat se încălzește foarte tare. Știți pe cineva care ar putea sa repare asa ceva. Mulțumesc mult. Îmi cer scuze dacă am postat greșit Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 23, 2020 Partajează Postat Octombrie 23, 2020 (editat) Am mutat eu unde trebuie.Ar fi bine dacă ai găsi pe cineva din zonă să facă măcar o constatare, altfel am destulă experienţă cu lanterne. Are 8 acumulatori tip 18650.E posibil să fi cedat circuitul de încărcare, dar e foarte posibil ca mai întâi să fi cedat unul din acumulatori.Există şi posibilitatea ca acel controller ce monitorizează funcţiile să fi cedat şi nu e reparabil, în acel caz totul trebuie reconstruit de la zero, fiindcă există posibilitatea ca el să aibă capsula nemarcată, şters marcajul şi cel mai important, chiar dacă are seria clar lizibilă softul lui nu e disponibil. Editat Octombrie 23, 2020 de validae Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 23, 2020 Partajează Postat Octombrie 23, 2020 La 2000 de lei o lanterna din asta e cumva placata cu aur ? Link spre comentariu
Defro Postat Octombrie 23, 2020 Partajează Postat Octombrie 23, 2020 (editat) Dacă vrei servis de calitate poți apela aici. Mi-am făcut revizia la mai multe lanterne dar și up-grade. Editat Octombrie 23, 2020 de Defro Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 23, 2020 Partajează Postat Octombrie 23, 2020 Acum 48 minute, modoran a spus: La 2000 de lei o lanterna din asta e cumva placata cu aur ? Lanterna aia luminează cu mult peste farurile unui autoturism normal....de aci şi preţul.Uneori asta face diferenţa dintre viaţă şi moarte pentru unii. Link spre comentariu
Ionică123 Postat Octombrie 26, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2020 Bună ziua. Mulțumesc pentru răspunsuri. Pot sa o trimit la dumneavoastră sa o studiați? La 23.10.2020 la 20:23, validae a spus: Am mutat eu unde trebuie.Ar fi bine dacă ai găsi pe cineva din zonă să facă măcar o constatare, altfel am destulă experienţă cu lanterne. Are 8 acumulatori tip 18650.E posibil să fi cedat circuitul de încărcare, dar e foarte posibil ca mai întâi să fi cedat unul din acumulatori.Există şi posibilitatea ca acel controller ce monitorizează funcţiile să fi cedat şi nu e reparabil, în acel caz totul trebuie reconstruit de la zero, fiindcă există posibilitatea ca el să aibă capsula nemarcată, şters marcajul şi cel mai important, chiar dacă are seria clar lizibilă softul lui nu e disponibil. Link spre comentariu
Ionică123 Postat Octombrie 26, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2020 Eu sunt din Rădăuți județul Suceava Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 26, 2020 Partajează Postat Octombrie 26, 2020 (editat) Păi ziceam să vedem dacă nu se oferă cineva din zonă, ca să n-o plimbaţi prin toată ţara...mai ales că după cum spuneam, e posibil să trebuiască fie comandate componente esenţiale, fie modificat radical circuitul de încărcare dacă s-a dus chiar controllerul, iar asta poate dura. Firma recomandată de @Defro nu pare să aibă în portofoliu acest model din păcate, dar nu strică să-i întrebaţi totuşi.Măcar ca idee... Cam de când aveţi lanterna ? A fost folosită intensiv, sau doar ocazional ? Editat Octombrie 26, 2020 de validae Link spre comentariu
Defro Postat Octombrie 26, 2020 Partajează Postat Octombrie 26, 2020 Repară și alte modele de lanterne, nu e problemă. Sunt cam ocupați și folosesc componente de calitate, deci durează și costă. O întrebare nu strică. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 26, 2020 Partajează Postat Octombrie 26, 2020 Păi aşa ziceam şi eu, să apeleze totuşi la ei, iar dacă chiar nu găseşte pe altcineva, pot să mă ocup eu.La cât costă, ar fi bine să se păstreze toate utilităţile, altfel la o modificare radicală s-ar putea ca afişarea stării de încărcare să nu mai fie disponibilă, de exemplu.Sau să fie nevoie de comandarea din China a unui modul dedicat afişării statusului... Link spre comentariu
Ionică123 Postat Octombrie 26, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2020 Acum 2 ore, Defro a spus: Repară și alte modele de lanterne, nu e problemă. Sunt cam ocupați și folosesc componente de calitate, deci durează și costă. O întrebare nu strică. Bună seara. Am vorbit cu acest domn. O constatare a făcut el. Dar a spus ca nu reușește sa o repare. Și din acest motiv căutând pe internet am ajuns pe acest forum. Vă mulțumesc oricum pentru recomandare. Link spre comentariu
Ionică123 Postat Octombrie 26, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2020 Acum 2 ore, validae a spus: Păi aşa ziceam şi eu, să apeleze totuşi la ei, iar dacă chiar nu găseşte pe altcineva, pot să mă ocup eu.La cât costă, ar fi bine să se păstreze toate utilităţile, altfel la o modificare radicală s-ar putea ca afişarea stării de încărcare să nu mai fie disponibilă, de exemplu.Sau să fie nevoie de comandarea din China a unui modul dedicat afişării statusului... Bună seara. Domnul de la firma recomanda de @Defro a spus "circuitul electronic este ars" lanterna a fost la el. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 26, 2020 Partajează Postat Octombrie 26, 2020 Să înţeleg că a depăşit perioada de garanţie ? Sau aţi cumpărat-o SH ? Link spre comentariu
Ionică123 Postat Octombrie 26, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2020 Acum 4 minute, validae a spus: Să înţeleg că a depăşit perioada de garanţie ? Sau aţi cumpărat-o SH ? Lanterna este cumpărată noua. Am achiziționato de pe "gearbest" in data de 11.11.2017.deci nu mai știu dacă este sau nu în garanție. La momentul respectiv eram în Londra. Acum sunt în România. Și as vrea sa o repar este o lanternă foarte bună. Link spre comentariu
Defro Postat Octombrie 26, 2020 Partajează Postat Octombrie 26, 2020 Vezi pe saitul producatorului daca reprezentantii lui din UE asigura si service. Nu poti pune altceva decat modulul respectiv. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum