Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cantar electronic de baie avon

liviu_mad

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• BRANCA

1

• liviu_mad

1

• Defro

1

Top autori în acest subiect

În ce sens nu măsoară corect ? Aţi comparat cu greutăţi calibrate ? Senzorii se compensează reciproc, nu foloseşte doar un senzor de obicei...

În primul rând, aşezaţi cântarul pe o suprafaţă stabilă şi dreaptă, preferabil gresie sau beton.Nu puneţi cântarul niciodată pe parchet laminat fiindcă nu are distribuţie uniformă a greutăţii, e ca şi cum te-ai cântări stând pe saltea.Soţia a distrus astfel un cântar bun, punîndu-l pe parchet.

Link spre comentariu

Sondele tensometrice sunt de toată jena. Nu merita munca la asa ceva. Am avut cantar care indica de fiecare data când te cântareai, alta valoare. Cu diferențe mari între valori. A fost de 2 ori la garanție, și a treia oara, am pus vânzătorul sa urce pe el de câteva ori și să-mi spună ce greutate are. Imediat mi-au dat banii înapoi. Am avut ghinion, și a fost o jucărie scumpa, cu pedigree. Am luat după asta o ieftineala din lidl și vad ca aia merge de cativa ani. Singurul neajuns este ca te face de râs... spune în gura mare ce greutate ai. :rade:

Link spre comentariu

Bineînţeles că la cât mai costă acum un astfel de cântar nu se justifică nişte costuri suplimentare de depanare.Era doar o chestie de curiozitate, nu am întâlnit până acum un cântar electronic să dea erori grosolane.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări