Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rulment flex Bosch PWS 700

daniels

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• daniels

4

• BRANCA

1

• gymy

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Daniels.Vad ca esti din Bacau.N-aveti acolo magazine specializate in rulmenti?Pana si in Severin au,cu rulmenti de la cativa mm in sus.Si Severinul e juma fata de BC.

Aici,chiar daca gasesti,mira'm-as,m-ai dai 20 de lei pe transport la un kakamitz de 20-30 lei?

Link spre comentariu

Bosch e una din firmele ce asigura piese de schimb pentru produsele lor. Cum nu stii nici macar ce rulment cauti cred ca ai nevoie de un service sa ti-l inlocuiasca, nu de rulmentul in sine. Ce rulment e ala, cel de pe rotor ?

UIte aici schema si piesele de schimb disponibile, macar sa stii ce sa ceri la magazinul din colt cu rulmenti:

https://www.atelierultau.ro/piese-de-schimb/bosch-polizor-unghiular-0603373060-pws-700-230-p-229940.html

Link spre comentariu

La magazinul din colt găsești rulmenți ieftini sau buni.Eu la flexul meu am schimbat acum 5 ani cu rulmenți chinezești și merge ok.Încearcă sa nu deformezi capacele la rulment când îl montezi.

Link spre comentariu
La 24.10.2020 la 15:56, daniels a spus:

Am luat unul de la magazinul din colt si am taiat o teava de 50mm.

Se găsesc rulmenți la fostul magazin Ghezaco(acum se cheamă altfel)de pe Mioriței. Au ai ieftineli dar au și buni(skf, fag....)

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări