maky_geo Postat Octombrie 21, 2020 Partajează Postat Octombrie 21, 2020 Salut prieteni. am si eu rugamintea daca stie cineva unde gasesc o sursa de alimentare pentru modelul tv lcd panasonic TX-L32C10P. ma intereseaza ca am tv si sursa nu mai este de facut, a fost dusa la service si nu mai are ce sa faca au spus ca nu au cateva piese care nu le gaseste nicaieri. am decis sa ii caut alta sursa pentru modelul asta insa nu stiu unde sa incerc. multumesc. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 22, 2020 Partajează Postat Octombrie 22, 2020 Ce model este sursa? Link spre comentariu
maky_geo Postat Octombrie 22, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2020 Tocmai asta este problema și de ce nu pot cei de la service sa o facă. Exact in zona cu seria sursei este afumat și nu se cunoaște bine seria dar ca model al tv-ului și chasissul care vi-l dau imediat GLP24. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 22, 2020 Partajează Postat Octombrie 22, 2020 Codul placii este: PSC10285B (M). Din pacate nu-l am dar este pe net in Romania pe la 250 lei. Link spre comentariu
maky_geo Postat Octombrie 22, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2020 Îmi puteți da un link unde îl pot găsi? Mulțumesc Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 22, 2020 Partajează Postat Octombrie 22, 2020 Acum 13 minute, maky_geo a spus: Îmi puteți da un link unde îl pot găsi? Mulțumesc Ti-am trimis mesaj privat. Succes! Link spre comentariu
maky_geo Postat Octombrie 22, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2020 Mulțumesc Link spre comentariu
codrut Postat Octombrie 27, 2020 Partajează Postat Octombrie 27, 2020 Cred ca am eu o sursa.Va trimit mesaj daca este ceea ce va trebuie. Link spre comentariu
maky_geo Postat Octombrie 27, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2020 Codul placii sursa este: PSC10285B (M) acesta este codul sursei și da dacă aveți ar fi de ajutor și mulțumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum