Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect

Bercu Giuliano

Postări Recomandate

Salut tuturor...caut electronist-automatist pentru un proiect in domeniul agricol dispus sa se deplaseze in Spania...amanunte in privat, messenger sau whatsapp(0034685502361) dupa ora 18...multumesc

Editat de validae
Spania e ţară, nu obiect comun..
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bercu Giuliano

4

• validae

1

• maxim_sedilec

1

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...

inca de actualitate....chiar nu e nimeni interesat de un proiect micut bine platit(daca partile cad de acord)?

cu pandemia asta sa poate astepta pana prin februarie...detalii in privat pentru simplul motiv ca-s multe de povestit...multumesc

Link spre comentariu

Se poate face un rezumat, ca cei interesaţi să ştie dacă ,,se bagă,, sau nu şi să nu piardă timp inutil la telefon.

Poţi spune de exemplu că vrei să automatizezi o seră sau un sistem de irigaţii...nu cred că te vor durea degetele.

Link spre comentariu

in mare e vorba de o automatizare cu 2-3 senzori(inaltime,turatie)care sa actioneze un 1-2 motoare pas cu pas, pentru un utilaj de imprastiat ingrasamant pe tarla,agatat,tarat,impins de un tractor....se ofera masa,casa,locul de munca cu totul necesar(scule,piese,module...etc)...e nevoie de persoana respectiva aici pur si simplu pentru a face toate probele posibile ca dracaria sa functioneze perfect in orice conditii(agrare :) ).eu unul ma gandeam la ceva cu arduino(ecran,butoane si luminite...sa ia ochiu' la cumparator(daca magaoaia functioneaza ok se omologheaza).eu n-am nimic de castigat din asta,pur si simplu vreau sa manace painea asta unul din tara mea...eu cred(pot gresi) ca nu e un proiect mancator de luni de zile...sunt convins ca exista aici,pe forum,cineva care-l poate face fara mari greturi. inca o data multumesc de atentie

Editat de zaharia valentin
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări