mihai2 Postat Octombrie 18, 2020 Partajează Postat Octombrie 18, 2020 Buna seara,am un PC cu windows 10 si vreau sa instalez un scanner Genius color page-vivid 4 si nu gasesc driver de instalare.Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Multumesc,Mihai Link spre comentariu
Nostalgic Postat Octombrie 18, 2020 Partajează Postat Octombrie 18, 2020 merge cu acest program 3DP_Chip_Lite_v2004 Link spre comentariu
mihai2 Postat Octombrie 19, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2020 Multumesc mult pentru raspuns dar nu prea ma descurc,va rog sa imi explicati ce pasi sa urmez.Inca o data va multumesc mult.Cu stima,Mihai Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 19, 2020 Partajează Postat Octombrie 19, 2020 Aţi încercat aici ? https://www.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=239856&auth=At82snaUidNtrCvtF7wFYmllar0f3%2BrewfY6ssl80ASLTmltlhisq4dDOgsAlJkcwt%2BCvXwuXLX9xk31r9HxcEyxpLE6xwJlNcz8K2sBl1G4RgsKtvYC3E4U7z7Z%2B8fh&frmist=1&dap=1 Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 19, 2020 Partajează Postat Octombrie 19, 2020 Locatiile indicate sunt bune dar...am senzatia ca scannerul asta e "vintage"...Sunt niste locatii cu driver pt windows 10,dar sigur sunt niste capcane. Deci ori pe un sistem operare vechi,ori altul la zi. Erau si niste softuri vechi ce permiteau instalarea XP-ului ,paralel cu Windosul PC-ului.Sa zic Virtual Box,sau similar. Cauta pe net instalare XP pe Windows 10. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 19, 2020 Partajează Postat Octombrie 19, 2020 E generaţie mai veche, de prin 2013....dar sigur se găseşte un driver generic cu care să meargă.Eu aveam un scaner cu care am lucrat de pe vremea XP-ului, când am trecut pe Win 7 nu mai erau drivere pentru el, dar mergea instalat automat cu driver generic din biblioteca windowsului, atîta că ăla era mai urât ca aspect decât originalul.Într-un final s-a bulit, acum găseşti multifuncţionale inkjet la acelaşi preţ la care odată luam doar scanner-ul. Link spre comentariu
mihai2 Postat Octombrie 19, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2020 Buna seara,va multumesc pt. sfaturi,am sa incerc sa ma descurc singur dar recunosc ca sunt pe dinafara.Cu stima,Mihai Link spre comentariu
Den Postat Octombrie 19, 2020 Partajează Postat Octombrie 19, 2020 -Incearca vuescan,daca nu vrea cu el trebuie sa-l desfaci sa vezi ce scrie pe controler.. Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 19, 2020 Partajează Postat Octombrie 19, 2020 Corect.De asta uitasem.E si free si full,daca ai "shnitzel" tupeu. Link spre comentariu
valivoi Postat Octombrie 19, 2020 Partajează Postat Octombrie 19, 2020 Instalati Driver Booster si scanati pc-ul va va detecta driverele vechi,depasite si le va gasi pe cele noi.Fratele meu cand instaleaza windows lasa sa instaleze driverele de la microsoft,apoi scaneaza cu Driver Booser si instaleaza driverele dedicate.Inainte de a inlocui drivere e bine de facut puncte de restaurare pentru mai mare siguranta in caz ca ceva nu merge bine. Link spre comentariu
carageae Postat Octombrie 19, 2020 Partajează Postat Octombrie 19, 2020 Uneori, dar izolat si nu garantez ca merge intotdeauna, poate functiona si un driver de la XP incoace, daca are instalare clasica, cu setup.exe si se instaleaza in mod compatibilitate...eu am instalat pe Windows7 o imprimanta super veche, HP720C, cu adaptor de la paralel la USB si driver de Windows XP, desi pe site-ul microsoft spunea ca nu e suportat modelul respectiv de imprimanta....dar am bibilit vreo 2 zile la asta. Si un scanner vechi am reusit sa-l instalez cu niste drivere generice, dar mergea necorespunzator, stiu asta pt. ca l-am incercat si pe un linux, care l-a vazut imediat si pe ala a mers perfect....l-am si vandut acel scanner cuiva care avea linux...desi era mai vechi de 2010, dar era super fain si solid construit. Link spre comentariu
t0rquemada Postat Octombrie 19, 2020 Partajează Postat Octombrie 19, 2020 Driverul original e din DriverVer=09/03/2000,2.1.0 și nu are semnătură nici pentru XP, deci ori mașinută virtuală (VirtualBOX, VMware) ori altul. https://us.geniusnet.com/supports/colorpage-vivid-4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum