Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Instalare scanner

mihai2

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mihai2

3

• BRANCA

2

• validae

2

• Nostalgic

1

Top autori în acest subiect

Locatiile indicate sunt bune dar...am senzatia ca scannerul asta e "vintage"...Sunt niste locatii cu driver pt windows 10,dar sigur sunt niste capcane.

Deci ori pe un sistem operare vechi,ori altul la zi.

Erau si niste softuri vechi ce permiteau instalarea XP-ului ,paralel cu Windosul PC-ului.Sa zic Virtual Box,sau similar.

Cauta pe net instalare XP pe Windows 10.

Link spre comentariu

E generaţie mai veche, de prin 2013....dar sigur se găseşte un driver generic cu care să meargă.Eu aveam un scaner cu care am lucrat de pe vremea XP-ului, când am trecut pe Win 7 nu mai erau drivere pentru el, dar mergea instalat automat cu driver generic din biblioteca  windowsului, atîta că ăla era mai urât ca aspect decât originalul.Într-un final s-a bulit, acum găseşti multifuncţionale inkjet la acelaşi preţ la care odată luam doar scanner-ul.

Link spre comentariu

Instalati Driver Booster si scanati pc-ul va va detecta driverele vechi,depasite si le va gasi pe cele noi.Fratele meu cand instaleaza windows lasa sa instaleze driverele de la microsoft,apoi scaneaza cu Driver Booser si instaleaza driverele dedicate.Inainte de a inlocui drivere e bine de facut puncte de restaurare pentru mai mare siguranta in caz ca ceva nu merge bine.

Link spre comentariu

Uneori, dar izolat si nu garantez ca merge intotdeauna, poate functiona si un driver de la XP incoace, daca are instalare clasica, cu setup.exe si se instaleaza in mod compatibilitate...eu am instalat pe Windows7 o imprimanta super veche, HP720C, cu adaptor de la paralel la USB si driver de Windows XP, desi pe site-ul microsoft spunea ca nu e suportat modelul respectiv de imprimanta....dar am bibilit vreo 2 zile la asta.

Si un scanner vechi am reusit sa-l instalez cu niste drivere generice, dar mergea necorespunzator, stiu asta pt. ca l-am incercat si pe un linux, care l-a vazut imediat si pe ala a mers perfect....l-am si vandut acel scanner cuiva care avea linux...desi era mai vechi de 2010, dar era super fain si solid construit.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări