Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Plexi pentru viziera

xaxa

Postări Recomandate

Acum 8 minute, validae a spus:

Iar filtrele metalice se spală uşor cu o perie moale şi detergent.

Dupa ce se tin la inmuiat in apa calda cu detergent, cam cat se raceste apa, le bag la masina de spalat vase. Ies ca si noi.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xaxa

13

• BRANCA

10

• Defro

10

• Haralambie

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Validae.N-am vazut filtre metalice la hote,simple.Si eu am da e dublat cu ceva gen filtru pasla.Curios cum arata alea simple...

Filtre metalice,industriale,n-am vazut decat din cele tip plasa cu ochiuri.Unele,f f fine,nu lasau sa treaca nici apa...Da cade rau presiunea pe ele daca sunt fine.

Link spre comentariu

poate o sa va mire, da ce mi-am facut eu din pet se muleaza foarte bine. sigur ca n-a iesit din prima, da din aproape in aproape am potrivit-o. daca astup gaurile cu palma nu pot inspira

ce nu mi-a iesit a fost pozitionarea. a iesit prea spre orizontala, ar fi fost mai comod sa fie mai in jos. da poate la vara mai incerc

si va trebui sa inlocuiesc elasticul cu ceva cu cleme, pentru ca se largeste repede. am ceva cleme ramase de la niste borsete, cred ca asta voi folosi

Editat de xaxa
Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări