doru3160 Postat Octombrie 30, 2020 Partajează Postat Octombrie 30, 2020 Acum 8 minute, validae a spus: Iar filtrele metalice se spală uşor cu o perie moale şi detergent. Dupa ce se tin la inmuiat in apa calda cu detergent, cam cat se raceste apa, le bag la masina de spalat vase. Ies ca si noi. Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 30, 2020 Partajează Postat Octombrie 30, 2020 Validae.N-am vazut filtre metalice la hote,simple.Si eu am da e dublat cu ceva gen filtru pasla.Curios cum arata alea simple... Filtre metalice,industriale,n-am vazut decat din cele tip plasa cu ochiuri.Unele,f f fine,nu lasau sa treaca nici apa...Da cade rau presiunea pe ele daca sunt fine. Link spre comentariu
xaxa Postat Octombrie 30, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2020 (editat) poate o sa va mire, da ce mi-am facut eu din pet se muleaza foarte bine. sigur ca n-a iesit din prima, da din aproape in aproape am potrivit-o. daca astup gaurile cu palma nu pot inspira ce nu mi-a iesit a fost pozitionarea. a iesit prea spre orizontala, ar fi fost mai comod sa fie mai in jos. da poate la vara mai incerc si va trebui sa inlocuiesc elasticul cu ceva cu cleme, pentru ca se largeste repede. am ceva cleme ramase de la niste borsete, cred ca asta voi folosi Editat Octombrie 30, 2020 de xaxa Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 6 Partajează Postat Ianuarie 6 Cum pot sa-mi dau seama care monitoare au ecranul din plexic fara sa ma apuc sa le desfac? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum