Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Plexi pentru viziera

xaxa

Postări Recomandate

• Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xaxa

13

• BRANCA

10

• Defro

10

• Haralambie

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Fix 450 costa si masca cu filtru profesional de la 3M, am intalnit unul cu de asta la supermarket....

Are filtre schimbabile, se gasesc rezerve. 

image.png

Editat de Усилитель
Link spre comentariu

Am cumparat astazi de la dedeman folia de policarbonat recomandata. Cred ca este exact ce trebuie, e foarte flexibila, nici nu cred ca e necesar sa fie incalzita. Ceva sugestii cu ce as putea sa o tai mai comod dupa tipar, fara sa franjureze/crape?

A durat cam 10 minute pina l-am convis pe tinarul de la raft sa caute, zicea ca policarbonat nu au decit celular, si ca ce caut eu e plexi si au numai de 2 mm. Nici plexiul de 2mm nu ar fi de lepadat, desi e ceva mai rigid, cred ca acela ar fi trebuit incalzit putin.

Link spre comentariu

Ca sa o tai dupa tipar ti-ar trebui sablon tare,ori aluminiu,ori pfl subtire si un zgaraieci.

Incearca si cu o foarfeca ascutita,pentru metale,sau chiar foarfeca casnica intr-un colt.Daca nu crapa poti trasa dupa sablon si taia.

Link spre comentariu

Pentru informare:

- vizierele de 13,50 sint asemanatoare viziereleor medicale, cu un plastic foarte subtire

- mai aveau doar viziere de 55 lei, cu un fel de rama in jurul ecranului, mult mai grele.

https://www.lemixshop.ro/echipamente-protectia-muncii/viziera-protectie-cu-prindere-pe-cap-tolsen-45182.html

Nu aveau nici un fel de ecran de schimb, baiatul de la raft nici nu credea ca exista asa ceva.

Link spre comentariu

Am rezolvat! :aplauze

A mers taiata cu o foarfeca mare, pe care o folosesc de obicei la cartoanele pentru colete. n-a fost deloc nevoie sa o incalzesc, s-a curbat fara probleme. mi se pare cumva ca materialul se incarca electrostatic mai usor decit "originalul". Mi-a mai ramas cam pentru 4 bucati, deci cost total cam 7lei/buc + 10 minute de munca

multumesc pentru ca v-ati gasit timp sa imi dati un sfat!

Editat de xaxa
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări