xaxa Postat Octombrie 18, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2020 Bine, ma duc luni sa vad, pot sa trec si pe la bricodepot ca e in drum. o dau de veste ce am facut pentru folosul generatiilor viitoare. Link spre comentariu
Defro Postat Octombrie 18, 2020 Partajează Postat Octombrie 18, 2020 Policarbonatul ăla se poate șlefui, cum fac ăia la faruri. Cumpara-l cu încredere și fă-ți treaba. Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 18, 2020 Partajează Postat Octombrie 18, 2020 La dede sunt viziere cu 13.50 lei, sau cutie cu doua la 25, plus inca 3 modele mai scumpe pina in 35 lei. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 18, 2020 Partajează Postat Octombrie 18, 2020 Daca e vorba numai de ochelari, poti folosi ochelari airsoft, cu posibilitatea de a pune si dioptrii. Ceva de genul acesta. https://www.airsoft-cluj.ro/echipament-tactic/echipament-protectie/ochelari/ochelari-tactici-blizzard-kit-edge-tactical.html Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 18, 2020 Partajează Postat Octombrie 18, 2020 (editat) Fix 450 costa si masca cu filtru profesional de la 3M, am intalnit unul cu de asta la supermarket.... Are filtre schimbabile, se gasesc rezerve. Editat Octombrie 18, 2020 de Усилитель Link spre comentariu
Defro Postat Octombrie 18, 2020 Partajează Postat Octombrie 18, 2020 Asta nu e pentru flex sau circular, cum vrea omul . O dam in dude si masti de gaze. Aia e pentru protectia respiratiei nu pentru aschii, schije sau alte obiecte zburatoare. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 18, 2020 Partajează Postat Octombrie 18, 2020 Ochelarii de airsoft, rezista la impact cu un proiectil cu greutatea de 0.3g si viteza de 300 m/s. Link spre comentariu
Defro Postat Octombrie 18, 2020 Partajează Postat Octombrie 18, 2020 O bucata sarita din discul de la flex are mai mult. E bine sa folosesti o viziera de protectie cu partea clara mai serioasa. Link spre comentariu
Haralambie Postat Octombrie 18, 2020 Partajează Postat Octombrie 18, 2020 Acum 1 oră, icar a spus: Ochelarii de airsoft, rezista la impact cu un proiectil cu greutatea de 0.3g si viteza de 300 m/s. Nu toate ciurucurile. Link spre comentariu
xaxa Postat Octombrie 20, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2020 Am cumparat astazi de la dedeman folia de policarbonat recomandata. Cred ca este exact ce trebuie, e foarte flexibila, nici nu cred ca e necesar sa fie incalzita. Ceva sugestii cu ce as putea sa o tai mai comod dupa tipar, fara sa franjureze/crape? A durat cam 10 minute pina l-am convis pe tinarul de la raft sa caute, zicea ca policarbonat nu au decit celular, si ca ce caut eu e plexi si au numai de 2 mm. Nici plexiul de 2mm nu ar fi de lepadat, desi e ceva mai rigid, cred ca acela ar fi trebuit incalzit putin. Link spre comentariu
Defro Postat Octombrie 20, 2020 Partajează Postat Octombrie 20, 2020 Ai văzut, domnule. De aia mi-am pus și eu. Am taiat-o cu fierăstrăul pendular, scoci pus pe talpă, viteză mică, avans mic. Faci o probă înainte. Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 20, 2020 Partajează Postat Octombrie 20, 2020 Ca sa o tai dupa tipar ti-ar trebui sablon tare,ori aluminiu,ori pfl subtire si un zgaraieci. Incearca si cu o foarfeca ascutita,pentru metale,sau chiar foarfeca casnica intr-un colt.Daca nu crapa poti trasa dupa sablon si taia. Link spre comentariu
xaxa Postat Octombrie 20, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2020 Pentru informare: - vizierele de 13,50 sint asemanatoare viziereleor medicale, cu un plastic foarte subtire - mai aveau doar viziere de 55 lei, cu un fel de rama in jurul ecranului, mult mai grele. https://www.lemixshop.ro/echipamente-protectia-muncii/viziera-protectie-cu-prindere-pe-cap-tolsen-45182.html Nu aveau nici un fel de ecran de schimb, baiatul de la raft nici nu credea ca exista asa ceva. Link spre comentariu
xaxa Postat Octombrie 21, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2020 (editat) Am rezolvat! A mers taiata cu o foarfeca mare, pe care o folosesc de obicei la cartoanele pentru colete. n-a fost deloc nevoie sa o incalzesc, s-a curbat fara probleme. mi se pare cumva ca materialul se incarca electrostatic mai usor decit "originalul". Mi-a mai ramas cam pentru 4 bucati, deci cost total cam 7lei/buc + 10 minute de munca multumesc pentru ca v-ati gasit timp sa imi dati un sfat! Editat Octombrie 21, 2020 de xaxa Link spre comentariu
spik Postat Octombrie 21, 2020 Partajează Postat Octombrie 21, 2020 Acestea nu sunt bune? https://m.emag.ro/set-5-ecrane-rezerva-viziera-protectie-faciala-roshield-standard-foarte-usoara-dezinfectabila-ecran-inlocuibil-vsr5/pd/D3TBQMMBM/?cmpid=86963&gclid=Cj0KCQjwuL_8BRCXARIsAGiC51BatS7S_RxAftv5mXVX6eh3sVMtsw0KWRA9Xdp8uVmNMo5ey6RJCIgaAvP6EALw_wcB Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum