Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Plexi pentru viziera

xaxa

Postări Recomandate

• Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xaxa

13

• BRANCA

10

• Defro

10

• Haralambie

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

N-as vrea sa umblu cu incalzit, am o oarecare reticenta la faza asta, m-am mai jucat in trecut cu indoit plastice la cald si unele s-au opacizat putin. as prefera sa fie flexibila ea de la mama ei.

existau din astea de schimb dar nu stiu cum de au disparut dintr-o data, anul trecut aveau la brico.

Link spre comentariu

Policarbonatul e bun, dar se matuieste repede de la sters/curatat. Trebuie folosite lavete cat mai fine, eventual comparabile cu cele folosite la ochelari sau obiective. O carpa ordinara, il va matui dupa cateva ture de sters. Orice sursa de aer cald inclusiv cuptor nu va matui, dar pt modelare ar trebui facute matrite pereche intre care sa fie pusa placa pana la racire. Daca se lucreaza pe genunchi in bucatarie, tot asa va iesi si produsul finit.

Link spre comentariu

Exact Defro.Bagata in rama vizierei,findca e flexibila,si apoi suflat cu aer cald.Eventual se poate mula,la "serie",pe o viziera veche.

Vad ca a postat si Doru.Indoirea nu trebuie sa fie nemaipomenit de precisa.E si materialul subtire,flexibil.

Editat de BRANCA
Link spre comentariu

daca materialul se matuieste repede numai de la curatare, se va matui repede si de la utilizare, de la pulberile rezultate din lucrul cu flexul, circularul, etc. Ecranul asta m-a tinut 2 ani de zile.

Link spre comentariu

Xaxa.Am postat mai sus recomandarile.Policarbonatul.La cat e o coala poti sa-ti faci mai multe viziere.Policarbonatul se utilizeaza si pentru lentilele optice.

Plexicul si PET-ul nu sunt mai rezistente la zgaraiere.

Link spre comentariu

La firmele unde se fac litere colorate autoadezive pt magazine, au si folie transparenta, lipesti pe viziera, nu se zgarie ca si policarbonatul, si se poate schimba, este ieftin,....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări