Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Acer

domi

Postări Recomandate

Buna ! Am un laptop acer travel mate 2490 .si din motive tehnice a trebuit sa reinstalez Wind. pe el,numai ca nu am cd-ul original m-am folosit de un dvd recowery facut de mine inainte de a avea probleme.am reusit sa folosesc cd-ul ,dar nu am reusit re-partitionarea hardului,sau formatarea partitiilor de pe hard,doar mi-a instalat wind.Pe linga toate astea m-asmultumi si asa cu win.instalat dar problema e ca inainte aveam NTSF si acum am FAT 32 sincer prea mare diferenta nu am observat (nu sunt expert PC) ,problema e ca nu pot dezarhiva nimic care e mai mare de 4G ,pentru ca imi apare un mesaj ca fisierele mai mari de 4 G sunt suportate doar in sistem NTSF. Ma poate ajuta cineva cum pot instala altfel wind.(are licenta dar nu am cd-ul),sau daca pot seta altfel FAT32 pe NTSF .Multumiri !P.S. sper ca ati inteles ce am vrut sa spun ,imi pare rau dar cu termenii tehnici din IT stau mai prost... :prayer:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

2

• Blind

2

• domi

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări