yo9gcc Postat Octombrie 16, 2020 Partajează Postat Octombrie 16, 2020 (editat) Acum 14 ore, Mircea a spus: SWR perfect are si o rezistenta de resou. Dar radiaza? Perfect merge comparativ cu o alta antena T2FD care are balunul si rezistenta de ,,firma,,!! Editat Octombrie 16, 2020 de yo9gcc Link spre comentariu
yo7lhe Postat Octombrie 18, 2020 Partajează Postat Octombrie 18, 2020 La 16.10.2020 la 0:09, Mircea a spus: Ceva material de studiu care sa sustina afirmatia aveti? Multumesc in avans. vad ca ai primit deja raspunsul . Daca te pasioneaza argumentarea matematica da-mi adresa de mail si iti trimit 2 fisiere (cam 10M) care pe mine m-au lamurit candva. Nu vreau sa imi epuizez cota postand aici. Link spre comentariu
grosu99 Postat Octombrie 20, 2020 Partajează Postat Octombrie 20, 2020 Inainte faceai antena si o masurai cu swr-metru .Era simplu.Acum nu poti sa ridici pilonul daca nu ai sapte VNA-uri,2 osciloscoape si mai stiu eu ce ! Si sapte teoreticieni de la care nu afli nimic ! Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 20, 2020 Partajează Postat Octombrie 20, 2020 On 10/18/2020 at 8:30 AM, yo7lhe said: vad ca ai primit deja raspunsul . Daca te pasioneaza argumentarea matematica da-mi adresa de mail si iti trimit 2 fisiere (cam 10M) care pe mine m-au lamurit candva. Nu vreau sa imi epuizez cota postand aici. Primit. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum