Marian C Postat Octombrie 15, 2020 Partajează Postat Octombrie 15, 2020 buna, am acest incarcator nu stiu daca e pt tableta sau tel, am observat ca cele 2 contacte din mijloc sunt unite ( data+, data -) iar intre minus si cele 2 contacte unite e aproape 1 volt, iar intre plus si cele 2 contacte unite am aproape 3v intrebarea e daca folosesc acest incarcator la un tel non samsung e ok? la alte incarcatoare de prin casa , lg, huawei nu sunt acele tens, deci nu au legatura Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Octombrie 15, 2020 Partajează Postat Octombrie 15, 2020 https://www.parts4gsm.com/en/samsung-usb-charger-ep-ta12ewe-white-50v-20a-gh44.html Unele tablete Samsung sunt mai pretentioase,doar cu incarcatorul original incarca mai repede,cu altul chiar daca este capabil vor incarca mai lent. Detectia se face pe baza pinilor din mijloc,conectati intre ei dar si cu o anumita tensiune prezenta acolo. Standartul USB prevede doar conectarea impreuna a pinilor din mijoc pentru incarcare. Deci incarcatorul tau are 5V D+ si D- conectati impreuna la un divizor rezistiv ce ofera o "anumita" tensiune acolo pentru identificarea tipului de incaractor si GND Standardul e 5V D+ si D- conectati impreuna si GND Acum depinde la ce alt dispozitiv il folosesti. Este posibil ca acesta din cauza prezentei acelei tensiuni sa detecteze ca e conectat prin USB la PC si incarcarea se va face cu maxim 500mA,dar este posibil sa nu conteze asta si detectand ca D+ conectat cu D- sa incarce normal cu 1000mA sau cat vrea el. Dar nu ai de unde stii asta decat daca verifici. Link spre comentariu
Marian C Postat Octombrie 15, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2020 este o aplicatie ampere in google play, utila arata cu cat incarca Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 15, 2020 Partajează Postat Octombrie 15, 2020 Marian.N-am verificat aplicatia dar se pare ca au verificat-o altii.Se pare ca e relativa.In sensul ca valorile afisate n-ar concorda cu un ampermetru intercalat pe firul chargerului. Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 15, 2020 Partajează Postat Octombrie 15, 2020 Bineinteles ca nu concorda. Ca tu nu aplici 5V la bornele bateriei. "Altii" probabil cred ca si curentul tras de la 230V ar trebui sa concorde cu cel de pe firele de 5V. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum