Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzor subminiatura

tavipop

Postări Recomandate

Buna seara! Pentru un telefon fix cordless am nevoie de un difuzor subminiatura 150 ohmi, diametrul de 13mm, inaltime 3-4 mm. Poate fi si din recuperari, functional sa fie! Multumesc pentru atentie!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tavipop

4

• sesebe

2

• BRANCA

1

• validae

1

Top autori în acest subiect

Dacă e vorba de difuzorul de conversaţie, ar merge şi unul recuperat din telefoane mobile, cum sunt cele de sonerie de 8 Ohmi, eventual înseriat cu o rezistenţă de 100 Ohmi ca să nu deteriorezi finalul.O microcască ,,in ear,, nu ar avea randamentul scontat acolo..

Link spre comentariu
La 13.10.2020 la 23:22, tavipop a spus:

Buna seara! Pentru un telefon fix cordless am nevoie de un difuzor subminiatura 150 ohmi, diametrul de 13mm, inaltime 3-4 mm. Poate fi si din recuperari, functional sa fie! Multumesc pentru atentie!

Adaug la solicitari: 2 tweetere , diametrul de 5 cm pentru a reconditiona un sistem Genius SP HF1250X ( pe 4 sau 8 ohmi, nu are importanta la cat de calitative sunt boxele).

Multumesc inca odata!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări