Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema centrala Ariston bis 24 ff

claudiu1990

Postări Recomandate

buna seara detin centrala menționată în titlu dotata cu termostat wireless și are următoarea problema, în momentul în care este în stand by se aude cum clicaie niște relee inauntru, în schimb aceasta funcționează perfect atât pe caldura cât și pe apa menajera. îmi puteți spune orientativ cam de la ce ar putea fi? Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• claudiu1990

3

• doru3160

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 3 minute, doru3160 a spus:

E greu de spus ce clampane acolo sau concret ce auzi, dar as aplica un principiu de baza...cand ceva merge normal, nu incerca sa repari.

Buna seara e click de releu asta e clar dar foarte deranjant ca se aude într-una când centrala e în stand by

Link spre comentariu

E un singur mod de a afla. Se acceseaza placa si se vede ce releu face galagie, eventual cine il comanda si mai ales de ce. O poza eventual cu impricinatul daca te bizui sa sapi pana la el ar prinde bine. Daca nu, mai bine lasa asa, sau cheama pe cineva care sa poata umbla pe acolo fara sa produca alte daune.

Editat de doru3160
Link spre comentariu
Acum 39 minute, doru3160 a spus:

E un singur mod de a afla. Se acceseaza placa si se vede ce releu face galagie, eventual cine il comanda si mai ales de ce. O poza eventual cu impricinatul daca te bizui sa sapi pana la el ar prinde bine. Daca nu, mai bine lasa asa, sau cheama pe cineva care sa poata umbla pe acolo fara sa produca alte daune.

Am cunoștințe în electronica dar când vine vorba de centrale termice nu ma bag am sa chem pe cineva care e în domeniul ct, dar va mulțumesc foarte mult pentru raspunsuri

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări