doru3160 Postat Octombrie 14, 2020 Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Acum 56 minute, Defro a spus: UT-urile astea au niste probe de tot rasul. A trebuit sa le schimb cu unele la fel de scumpe ca si aparatul. Pana la urma, nimeni si nimic nu e perfect...astea intra la consumabile, oricum. Important e aparatul. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 14, 2020 Partajează Postat Octombrie 14, 2020 (editat) Acum 6 ore, doru3160 a spus: Nici nu mai e nevoie sa ne spui că mai bun ca DT830 nu se mai afla nimic pe lumea asta. Normal ca este mai bun, eu il am de 5 sau 6 ani nu mai stiu exact si am mancat paine cu el de m-iam scos bani inca de 100 buc poate si mai mult, dar fuke daca sa defectat la o luna de la achizitie nici macar nu am scos un sfert de pret din achizitia lui, asa ca nu sunt ok, a mai cumparat un fluke un priesten si la el sa defectat la 2 luni de la achizitie , acum trage si tu concluzie care este mai bun Editat Octombrie 14, 2020 de Florinel TV Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 14, 2020 Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Ok, m-ai convins. Fuke e o marca de rahat. Nici nu am susținut altceva. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 14, 2020 Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Acum 1 oră, doru3160 a spus: Ok, m-ai convins. Fuke e o marca de rahat. Nici nu am susținut altceva. Așa este. Confirm. Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 14, 2020 Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Acum 3 minute, dan cod a spus: Așa este. Confirm. Confirm si eu. Producatorii stiu ca-s proaste si de aia iti dau garantie pe viata daca-l cumperi de la un distribuitor autorizat. Link spre comentariu
Defro Postat Octombrie 14, 2020 Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Acum 2 ore, Florinel TV a spus: Normal ca este mai bun, eu il am de 5 sau 6 ani nu mai stiu exact si am mancat paine cu el de m-iam scos bani inca de 100 buc poate si mai mult Daca face pui vreau si eu. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 14, 2020 Partajează Postat Octombrie 14, 2020 1 oră în urmă, sesebe a spus: Confirm si eu. Producatorii stiu ca-s proaste si de aia iti dau garantie pe viata daca-l cumperi de la un distribuitor autorizat. Asta la Fluke, nu la Fuke. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 14, 2020 Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Acum 21 minute, doru3160 a spus: Asta la Fluke, nu la Fuke. Am corectat, din graba am scris alceva Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 14, 2020 Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Stai liniștit, am înțeles ideea. Si mie mi-ar fi plăcut Fluke, dar mereu a fost prea scump pt mine, si mai ales, m-am descurcat cu altele, nu am simțit nevoia de mai mult. Are protecții bune, dar folosit cu grijă, e bun și un aparat fara protecții daca te obișnuiești sa fii atent. Însă de aici și pana la a afirma ca nu sunt bune, e distanță mare. E fix ca vulpea cu strugurii. Link spre comentariu
djvas Postat Octombrie 14, 2020 Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Ofer 10 bucati Dt830 NOI pentru Fluke-ul defect... merge combinatia ? Link spre comentariu
teotv Postat Octombrie 14, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Ok .Dar tot nu am primit un sfat in legatura cu achiziționarea unui multimetru digital până la 200 lei. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 14, 2020 Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Acum 4 ore, doru3160 a spus: Stai liniștit, am înțeles ideea. Si mie mi-ar fi plăcut Fluke, dar mereu a fost prea scump pt mine, si mai ales, m-am descurcat cu altele, nu am simțit nevoia de mai mult. Are protecții bune, dar folosit cu grijă, e bun și un aparat fara protecții daca te obișnuiești sa fii atent. Însă de aici și pana la a afirma ca nu sunt bune, e distanță mare. E fix ca vulpea cu strugurii. Cu acest M890D din greseala am masurat pe condul din primar sursa cel de filtraj 300V si multimetru nu a avut absolut nici o problema, atunci nu are protectie? altfel nu imi explic, si nu mai spun ca sunt cumparate de la miva si are piese SMD fata de unul original cum au fost alea vechi, nu stiu cum sunt alea de la UNIT M890D ca nu am avut Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 14, 2020 Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Uite ce e...ca tu te impaci si te multumesti cu M890 D e problema ta, dar te rog nu mai incerca sa ne convingi cat sunt de bune fata de altele. Devii ridicol. Acum 27 minute, teotv a spus: Dar tot nu am primit un sfat in legatura cu achiziționarea unui multimetru digital până la 200 lei. Vad ca tot nu ai inteles ca un aparat se muleaza pe cerintele celui care il foloseste. Si cine stie mai bine la ce iti trebuie tie un aparat de masura decat tine. Dupa cum vezi, sunt utilizatori de aparate mult mai ieftine care sunt super multumiti de aparatele lor...si ii cred, pt ca nu s-au lovit de situatii in care un aparat ieftin nu se descurca. Oferta e bogata, si parerile vor veni din diferite directii, in care cerintele nu sunt identice cu ce ai tu nevoie. Asa ca ia un site de vanzari, rasfoieste-l si alege ce crezi ca iti va fi util. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Octombrie 14, 2020 Partajează Postat Octombrie 14, 2020 (editat) Am un m890 de prin 2002. Nu cred ca este aparat mai chinuit ca asta. Am reparat cu el sute de televizoare cu tub si alte aparate. A pupat priza si alte tensiuni mari aproape pe orice scala. Mai are un surub. Parca am dat 650.000 lei vechi atunci pe el. Editat Octombrie 14, 2020 de Mihai85 Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 14, 2020 Partajează Postat Octombrie 14, 2020 (editat) 59 minutes ago, teotv said: Ok .Dar tot nu am primit un sfat in legatura cu achiziționarea unui multimetru digital până la 200 lei. putin mai mult , dar merita 35 lei in plus ,..... https://multimetru.compari.ro/maxwell/multimetru-digital-masurare-inductie-true-rms-best-carhome-p508199037/ Multimetru de uz general, cu masurare True RMS si masurare inductie Aparat extrem de robust, pt. uz profesional. 4 digiti DC V: 0,1mV - 1000V AC V: 0,1mV - 750V DC A: 0,1µA - 20A AC A: 0,1µA - 20A Rezistenta: 0,1ohm-200 Mohm Capacimetru: 10pF-2 mF Masurare inductivitate: 1µH-20H Masurare frecvente: 1Hz-20MHz Temperatura: -20 - +1000°C Factor de umplere: 0.1 % - 99 % Dimensiuni: 195 x 95 x 40 mm Masurare Max/Min/Rel Tester pt tranzistoare hFE Tester pt diode Tester de continuitate Mentinere date (Hold) Buzzer Decuplare automata Iluminare fundal True RMS Accesoriu: cablu de masurare, sonda termometrica tipK, baterie 9V 6F22 Editat Octombrie 14, 2020 de Усилитель Link spre comentariu
Postări Recomandate