Toni Marginean Postat Octombrie 14, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Acum 35 minute, cipriyan123 a spus: Perfect de acord. Viața e prea scumpă sa umblați cu gioarse. De curiozitate, ce marca de aparat de sudura aveți? Încerc sa cred ca mai sunt oameni care se respecta și își iau scule de calitate.... Esab Buddy Arc 180A. Link spre comentariu
nickrvl Postat Octombrie 14, 2020 Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Acum 3 minute, Toni Marginean a spus: Esab Buddy Arc 180A. Din pacate nu prea e Esab..... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 14, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Acum 52 minute, nickrvl a spus: Din pacate nu prea e Esab..... Nu l-am cumparat ci m-am ales cu el deoarece clientul a renuntat sa astepte reparatia si avand lucrari urgente si-a cumparat altul. Pentru mine in regim gospodaresc este suficient. Link spre comentariu
mihail felix dumitrescu Postat Octombrie 14, 2020 Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Acum 5 ore, cipriyan123 a spus: Perfect de acord. Viața e prea scumpă sa umblați cu gioarse. De curiozitate, ce marca de aparat de sudura aveți? Încerc sa cred ca mai sunt oameni care se respecta și își iau scule de calitate.... Lincoln. Link spre comentariu
spik Postat Octombrie 15, 2020 Partajează Postat Octombrie 15, 2020 La 14.10.2020 la 18:30, mihail felix dumitrescu a spus: Eu am un Lincoln Viking 3350 de vreo 3 ani. Este super. Are 4 senzori de intunecare, timpul de inchidere reglabil, dar cel mai scurt este de 0,1 secunde. Se regleaza gradul de intunecare intre 5 si 13. Iar sticla are 11 cm x 13 cm si e verde cand nu sudez si vad reperele pentru pozitionare fara nici o problema. Nu sunt sudor profesionist, dar omul are doar 2 ochi si cred ca merita maxim de investitie ca sa-i protejam. In 1987 eram lacatus in IMGB si deserveam 1 sudor cu a 7-a speciala. Era cel mai bine platit sudor din tot Bucurestiul, pentru ca-l chemau la interventii speciale la 2 noaptea pentru ca era cel mai bun sudor si omul aduna ore multe (castiga intre 6 si 7.200 lei pe luna in functie de orele adunate; tata ca inginer cu 30 de ani de experienta castiga 4.500 lei, mama ca fizician castiga 3.200 lei, iar un secretar de judet -prefectul din ziua de azi- care era cel mai mare comunist din judet, castiga 8.000 lei; cine a apucat timpurile alea stie ce insemnau 6-7.000 lei/1 luna). Acel sudor m-a invatat ca nu trebuie sa faci rabat la nimic care tine de sanatatea ta (masca, sort si manusi din piele groasa de bou, bocanci). Am urmat intotdeauna acel sfat. Fiecare cu crezul lui. Pentru mine nu conteaza daca dau 2 afturi pe an sau 20 pe minut: ochii sunt aceeasi. Sfatuiesc acelasi lucru: rabat zero de la calitate. Bunicica masca... Echipamentul de protectie este f important pt un sudor, dar nu cred ca este chiar asa important pt un amator ce sudeaza o balama la o poarta Cat despre sudorul despre care povestiti, nu cred ca avea venitul corect pt acea vreme in conditiile date. Prin acele vremuri castigam lunar 4000 lei ca strungar , 8 ore pe zi...fara sa transpir! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 19, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2020 Multumesc tuturor pentru sfaturile utile ce le-ati oferit! Cand treceti prin Cluj va astept la un jinars! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum