Vizitator tomsofts Postat Octombrie 1, 2007 Partajează Postat Octombrie 1, 2007 Intrebarea mea ar fi urmatoarea:Pe Net scrie ca placa P5GD2-X (ASUS) suporta ddr2 cu frecventa pana la 533 MHz. Asta inseamna ca nu pot sa folosesc si o memorie ddr2 cu 800 MHz frecventa de acces? Stiu ca se poate seta din BIOS viteza placutelor de RAM. In consecinta, ramane vreo incompatibilitate anume, sau faptul ca tehnologia este aceeasi (ddr2) este suficient?Multumesc Link spre comentariu
ddeliciu Postat Octombrie 1, 2007 Partajează Postat Octombrie 1, 2007 Ba da poti folosi RAM la viteza mai mare, dar el va functiona la viteza pe care o suporta placa baza, asa are si un prieten d-al meu un computer care ii suporta numai 100 MHZ la ram si el are DDR1 400MHZ, si normal k functioneaza numai la 100 si merge perfect Link spre comentariu
Vizitator tomsofts Postat Octombrie 1, 2007 Partajează Postat Octombrie 1, 2007 Merci mult. Raman dator.. (desi nu am idee cum ma pot revansa.. sa speram ca intr-o buna zi :smt001 ) Link spre comentariu
hugo Postat Octombrie 2, 2007 Partajează Postat Octombrie 2, 2007 E mai bine sa te limitezi la viteza pe care o suporta controlerul de memorie respectiv. E posibil sa mearga si cu o memorie mai rapida insa tot la fel de bine poate sa-ti faca peri albi(ecrane albastre si restartari).Daca citesti specificatiile de pe site-ul Asus vei vedea ca placa P5GD2-X suporta nativ DDR2 600.Daca mai rasfoiesti un pic pe site-ul oficial vei gasi la sectiunea "QVL Download" memoriile testate/recomandate de ei.Bafta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum