mercenarx Postat Octombrie 10, 2020 Partajează Postat Octombrie 10, 2020 (editat) tv OKI model C32VB PHTUV mb : 17mb62-1 sursa : 17pw25-4 display: LC320WXN (SC )(B1) exista un profil pentru acest tv? tv functioneaza ok , dar la cautare automata pe cablu , nu gaseste nici un program am incercat sa-i copiez profilul , dar nu am izbutit ( folder - downloadprofile.mb62 pe stick , meniu4725, usb operation, ok telec.) imi apare doar un folder DVR care nu poate fi accesat am facut o reparare de pe stick cu un soft de reparare , dar degeaba , tot nu prinde nici un program sa fie tunerul defect? tuner: TDSV-G001D in meniul service la tuner este setat LG18273 , cum schimb asta , dar este doar read only , nu ma lasa sa schimb tipul de tuner poate ma ajuta cineva sa rezolv problema Editat Octombrie 10, 2020 de mercenarx Link spre comentariu
mercenarx Postat Octombrie 10, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2020 (editat) am vazut ca de fapt TDSV-G001D , este tuner LG , asa ca setarea este facuta corect. probabil ca tunerul este defect. am sa incerc sa-l schimb. daca mai are cineva vreo parere , sunt ochi si urechi (de fapt , mai mult ochi...) iata profilul tv-ului : downloadprofile.mb62.rar si continutul memoriei SPI tv OKI model C32VB PHTUV.rar stie cineva tensiunile pe tipul asta de tuner ? poate nu se alimenteaza corect (am doar 3,3 volti pe tuner) pinul 1 la tuner este la masa , din schema nu reiese ca ar fi normal -- in pinul 1 este ACTIVE_ANT_SUPPLY poate cineva sa confirme? nu am nici o placa disponibila momentan Editat Octombrie 10, 2020 de mercenarx Link spre comentariu
mercenarx Postat Octombrie 10, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2020 n-are nimeni o placa 17mb62-1 , si sa masoare pinul 1 la tuner fata de masa? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 10, 2020 Partajează Postat Octombrie 10, 2020 Cati pini are tunerul? numara din partea opusa ca sar putea sa fie pinul 1 la masa si numaratoarea pinilor sa fie dupa pin 1 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 10, 2020 Partajează Postat Octombrie 10, 2020 Incearca https://files.fm/u/e5s3v23y#sign_up Link spre comentariu
mercenarx Postat Octombrie 11, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2020 Acum 15 ore, Florinel TV a spus: Cati pini are tunerul? numara din partea opusa ca sar putea sa fie pinul 1 la masa si numaratoarea pinilor sa fie dupa pin 1 numaratoarea este corecta , fiindca in pin 2 am 3,3 volti - lucru imposibil daca numar din partea cealalta voiam doar sa stiu ce rezistenta este intre pinul 1 si masa maine intru in posesia unei placi si voi afla Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 11, 2020 Partajează Postat Octombrie 11, 2020 Acum 4 ore, mercenarx a spus: numaratoarea este corecta , fiindca in pin 2 am 3,3 volti - lucru imposibil daca numar din partea cealalta voiam doar sa stiu ce rezistenta este intre pinul 1 si masa maine intru in posesia unei placi si voi afla Am inteles, de multe ori schema nu prea seamana cu realitatea, din aceasta cauza am spus ca poate este diferente intre schema si main ai grija ca acest tuner este comandat prin magistrale SCL si SDA, este posibil sa fie problema si de soft Link spre comentariu
mercenarx Postat Octombrie 13, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2020 am facut rost de o alta placa , cu mentiunea ca este 17mb62-2.6 tunerul insa este TDSV-G002D (cel de pe placa defecta este TDSV-G001D) si as vrea sa stiu daca sunt interschimbabile rog , daca a mai facut cineva modificarea , sau stie ce si cum , sa posteze. am incercat cu destule softuri , si cu nici unul nu receptioneaza la cautare automata nimic , nici pe digital si nici pe analog (modelul asta oricum , nu stie digital , sau nu este activat din soft) m-ar interesa si doar pe analog sa functioneze... Link spre comentariu
mercenarx Postat Octombrie 13, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2020 (editat) am incercat tot felul de softuri , modificat parametrii in hw si sw , rescris memo spi , degeaba... nu vrea si pace.. as schimba tunerul , dar nu sunt sigur ca sunt compatibile... iar apoi sa dezlipesc si sa lipesc iar... pana la urma am schimbat tuner , si functioneaza perfect , cu parametrii mpeg4 si cable suport schimbati corespunzator , functioneaza si in hd. deci cele 2 tunere sunt identice Editat Octombrie 13, 2020 de mercenarx Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum