Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema VDF

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Daca e construit numai pentru 400V nu-l poti pacali. Majoritatea celor moderne se pot alimenta de la 400V si de la 230V, caz in care se foloseste o singura faza (L3 si N) de ex . Pe bornele de alimentare daca nu apare N (null) si sunt doar L1, L2, L3 si PE e clar ca este destinat doar alimentarii trifazate.

Link spre comentariu

Da , este dedicat alimentarii trifazate asta stiu , dar totusi cum au reusit uni sa alimenteze pe L1 faza L2 nul L3 liber si sa nu intre in avarie . 

Am si vdf monofazat dar ala nu intra in discutie.

Am probat 6 vdf-uri trifazate cu puteri intre 4-22kw toate intra in avarie la alimentare monofazata. Nu inteleg el cum o reusit sa il pacaleasca fiind si al lui trifazat dedicat 4kw

Link spre comentariu

La astea cu alimentare trifazata daca lipseste o faza intra in protectie si o afiseaza pe display. Unele modele de SEW, Demag si Toshiba se pot configura si pentru alimentare monofazata, dar nu toate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări