ddeliciu Postat Octombrie 1, 2007 Partajează Postat Octombrie 1, 2007 Salut la toata lumea, mi-am facut un subwoofer cu un dif Eurotec de 8", pentru masina, acuma vreau sa il fac si activ, ce kit de amplificare as putea baga in el sa fie alimentat de la 12V si sa scoata in jur de 50-150w, nu vreau ceva adevarat, adica scump, ceva ieftin, ca il fac k sa il vand.................yo am acasa un TDA 1553 dar...............are 2X22w si e destul de putin, yo vreau ceva mono, daca ati inteles :p Multezam fain .........ANTICIPAT :rolleyes: Link spre comentariu
stefanev Postat Octombrie 1, 2007 Partajează Postat Octombrie 1, 2007 cauti sa cumperi o statie auto mono sau o statie auto care se poate pune in punte. Link spre comentariu
ddeliciu Postat Octombrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2007 Indiferent, ori statie mono, ori ceva sa pot pune in punte, e aproape acelasi lucru, imp e ca vreau sa se alimenteze la 12v si sa scoata in jur de 100W .................Multzam fain la toata lumea si inca astept sfaturi !!! :weedman:Sau daca are cineva TDA1562q as fi dispus sa il cumpar, sau............nush, sa fie cu tot cu kit.....................Ast oferte multzam :smt007Ce TDA-uri mai stiti pentru masina, sa scoatan in jur de 100w? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum