Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vand statie lipit termostatata Rosmarin

shopy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• shopy

6

• Cozonac

2

• rosmarin

2

• neagu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna ziua.  Poate aveti o statie mai performanta.Ii pacat sa renuntati la ea pentru un fir rupt,desfacut, etcDaca firul rupt va nemultumeste ,gratuit  il lipim la loc La banii respectivi nu mai gasiti o statie  de talia respectiva. Dar ii optiunea dvs. Mult succes in toate!

Link spre comentariu
Acum 3 ore, shopy a spus:

Da, de catre firma de curierat!

Si de catre Posta Romana. Nu incerc sa va dau vreo replica sau ceva dar poate nu stiati. Poate va este de folos info pentru viitor. :)

Link spre comentariu
Acum 10 minute, Cozonac a spus:

Si de catre Posta Romana. Nu incerc sa va dau vreo replica sau ceva dar poate nu stiati. Poate va este de folos info pentru viitor. :)

Fabulos , nu stiam , merci de info !

Link spre comentariu
Acum 1 oră, rosmarin a spus:

Buna ziua.  Poate aveti o statie mai performanta.Ii pacat sa renuntati la ea pentru un fir rupt,desfacut, etcDaca firul rupt va nemultumeste ,gratuit  il lipim la loc La banii respectivi nu mai gasiti o statie  de talia respectiva. Dar ii optiunea dvs. Mult succes in toate!

P.S= Cred ca face p mine!rte din ultima serie de statii digitale construite de

Chiar acum, rosmarin a spus:

P.S= Cred ca face parte din ultima serie de statii digitale construite de mine!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări