Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

led SAMSUNG HG32EB4600GWXXC

codrut

Postări Recomandate

Nu pot sa ii dau cautare deoarece functia de cautare automata este dezactivata.
Tv-ul este adus din afara si se pare ca este blocat in services manu pe ,,Hospitality Mode,,.
in meniul de srvice ,,Hospitality Mode,,este setat ,,STANDALONE''si nu il pot modifica.
In hotel mode este dat pe ,,off.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• codrut

5

• Costica Tv

3

• gabiz_ro

2

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Vezi in service la meniu osd,activeaza.l si va aparea functia de cautare,stiu ca este ceva de genul acesta,m.am jucat si eu acum ceva timp cu unul si la fel ca tine eram cat pe ce sa ma apuc de resoftat.

Link spre comentariu
On 10/10/2020 at 10:49 AM, iuliantv said:

nu cred ca ai ce-i face fara o telecomanda speciala,doar sa gasesti o placa sa se nimererasca cat de cat cu capacul si displayul,sau sa-lfaci donator de ,,organe,,

Nici cu telecomanda speciala nu cred ca poate modifica optiunea "standalone" pentru ca asa e facut softul tv-ului, doar sa rescrie nandul cu alt soft, dar din pacate nu se gaseste asa ceva, am cautat vre-o 2 peste tot si degeaba....nici macar cu bani...

Link spre comentariu
On 10/9/2020 at 4:45 PM, codrut said:

mb:bn41-01974a

display:DF320AGH-R1

SAMSUNG HG32EB4600GWXXC nu sa inventat deocamdata, cred ca e vorba de SAMSUNG HG32EB460GWXXC, adica ai ingrasat putin tv-ul cu inca un zero..:rade:

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
44 minutes ago, codrut said:

Costica ,daca cauti dupa SAMSUNG HG32EB460GWXXC gasesti soft?

Soft pentru nand e de negasit, doar sa incerci un update de firmware de pe site-ul oficial si vezi ce se schimba....ca sa fii sigur ca nu se buleste tv-ul, e bine sa salvezi dumpul din nand + spi......

Link spre comentariu

daca intru cu MUTE 119 ENTER imi apare service menu,

Aici in services menu am hospitality mod setat pe ,,STANDALONE,, si nu se poate modifica.

Cred ca mai trebuie facuta o setare undeva care sa imi dea voie sa modific ,,hospitality mode,, in OFF.

Link spre comentariu

Am avut si eu unul trecut cu meniul pentru hotel SI CONSTRUIT SPECIAL PENTRU HOTEL (cu mult timp in urma). Nu puteam cauta programele. Dupa cate imi mai amintesc am intrat in menu service, am activat ceva (regret ca nu am scris) si m-a dus direct in meniul de cautare a programelor. Activarea nu a ramas dupe ce s-a rezolvat. O noua cautare se face tot din service menu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări