codrut Postat Octombrie 9, 2020 Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Nu pot sa ii dau cautare deoarece functia de cautare automata este dezactivata. Tv-ul este adus din afara si se pare ca este blocat in services manu pe ,,Hospitality Mode,,. in meniul de srvice ,,Hospitality Mode,,este setat ,,STANDALONE''si nu il pot modifica. In hotel mode este dat pe ,,off. Link spre comentariu
codrut Postat Octombrie 9, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2020 mb:bn41-01974a display:DF320AGH-R1 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 9, 2020 Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Un reset din service ai incercat? daca nu vrea trebuie soft Link spre comentariu
codrut Postat Octombrie 10, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2020 Am incercat ,dar nu vrea. Un soft are cineva? Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 10, 2020 Partajează Postat Octombrie 10, 2020 nu cred ca ai ce-i face fara o telecomanda speciala,doar sa gasesti o placa sa se nimererasca cat de cat cu capacul si displayul,sau sa-lfaci donator de ,,organe,, Link spre comentariu
sla Postat Octombrie 10, 2020 Partajează Postat Octombrie 10, 2020 Incearca asta: Link spre comentariu
radu72 Postat Octombrie 10, 2020 Partajează Postat Octombrie 10, 2020 Vezi in service la meniu osd,activeaza.l si va aparea functia de cautare,stiu ca este ceva de genul acesta,m.am jucat si eu acum ceva timp cu unul si la fel ca tine eram cat pe ce sa ma apuc de resoftat. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 12, 2020 Partajează Postat Octombrie 12, 2020 On 10/10/2020 at 10:49 AM, iuliantv said: nu cred ca ai ce-i face fara o telecomanda speciala,doar sa gasesti o placa sa se nimererasca cat de cat cu capacul si displayul,sau sa-lfaci donator de ,,organe,, Nici cu telecomanda speciala nu cred ca poate modifica optiunea "standalone" pentru ca asa e facut softul tv-ului, doar sa rescrie nandul cu alt soft, dar din pacate nu se gaseste asa ceva, am cautat vre-o 2 peste tot si degeaba....nici macar cu bani... Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 12, 2020 Partajează Postat Octombrie 12, 2020 (editat) On 10/9/2020 at 4:45 PM, codrut said: mb:bn41-01974a display:DF320AGH-R1 SAMSUNG HG32EB4600GWXXC nu sa inventat deocamdata, cred ca e vorba de SAMSUNG HG32EB460GWXXC, adica ai ingrasat putin tv-ul cu inca un zero.. Editat Octombrie 12, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
codrut Postat Octombrie 13, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2020 Costica ,daca cauti dupa SAMSUNG HG32EB460GWXXC gasesti soft? Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 13, 2020 Partajează Postat Octombrie 13, 2020 44 minutes ago, codrut said: Costica ,daca cauti dupa SAMSUNG HG32EB460GWXXC gasesti soft? Soft pentru nand e de negasit, doar sa incerci un update de firmware de pe site-ul oficial si vezi ce se schimba....ca sa fii sigur ca nu se buleste tv-ul, e bine sa salvezi dumpul din nand + spi...... Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Octombrie 13, 2020 Partajează Postat Octombrie 13, 2020 Mute 1 1 9 enter Ai ceva optiuni pe acolo ? Channel > channel setup sau Menu OSD > Channel menu display Link spre comentariu
codrut Postat Octombrie 13, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2020 daca intru cu MUTE 119 ENTER imi apare service menu, Aici in services menu am hospitality mod setat pe ,,STANDALONE,, si nu se poate modifica. Cred ca mai trebuie facuta o setare undeva care sa imi dea voie sa modific ,,hospitality mode,, in OFF. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Octombrie 13, 2020 Partajează Postat Octombrie 13, 2020 Mai departe in meniu? Adica ramane pe hospitality dar activezi channel setup si sau channel menu display. Link spre comentariu
yokoono Postat Octombrie 13, 2020 Partajează Postat Octombrie 13, 2020 Am avut si eu unul trecut cu meniul pentru hotel SI CONSTRUIT SPECIAL PENTRU HOTEL (cu mult timp in urma). Nu puteam cauta programele. Dupa cate imi mai amintesc am intrat in menu service, am activat ceva (regret ca nu am scris) si m-a dus direct in meniul de cautare a programelor. Activarea nu a ramas dupe ce s-a rezolvat. O noua cautare se face tot din service menu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum