ati ati Postat Octombrie 8, 2020 Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Buna ziua! Ma confrunt la cu o problema neobisnuita la tvul din titlu.imaginea e corecta,in schimbparca luminozitatea se schimba foarte rapid(practic apar niste dungi pe ecran). Am pus filmare cu defectul ca sa se inteleaga cum se manifesta.Ce parere aveti ?E mainul sau ecranul?Multumesc Mainul e BN94-12432B,panelu CY-GK050HGNVHH https://www.youtube.com/watch?v=tiw9Bohswgw Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Octombrie 8, 2020 Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Mai degraba sursa - backlight Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 9, 2020 Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Eu as spune ca este probleme pe T-CON Link spre comentariu
ati ati Postat Octombrie 10, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2020 Si eu asa banuiesc,la acest model T-CONul este intergrat pe mainboard Link spre comentariu
Marian Roman Postat Ianuarie 21, 2021 Partajează Postat Ianuarie 21, 2021 are care bin-urile pentru acest model de tv? placa de baza: BN94-12432B, panel: CY-GK050HGNVHH ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum