Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Targu-Jiu - Herculane

Toni Marginean

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

5

• flomar60

3

• ratza

2

• peternan

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Drumul e excelent de la Baia de Aramă pînă la limita dintre Mehedinţi şi Caraş-Severin. De acolo e mai bombardat un pic. S-ar putea să dau şi eu o tură în weekend pe acolo.

EDIT: Sînt chior. Şi între Tîrgu Jiu şi Baia de Aramă e bun drumul.

Editat de ratza
Link spre comentariu

Tot defileul Cernei, de la iesire din Herculane( locatia denumita "7 izvoare" ) pana la punctul unde se desparte drumul de cursul râului Cerna este prost... bucati bune alternând cu portiuni desfundate.... am trecut in 2018 pe acolo... nu cred ca s-a schimbat mare lucru între timp! Peisajul, in schimb, este magnific!.... merita făcut acest drum si încercați sa prindeți o zi cu soare... vor ieși niște poze de colecție! Drum bun! 

Link spre comentariu
Acum 7 minute, flomar60 a spus:

Tot defileul Cernei, de la iesire din Herculane( locatia denumita "7 izvoare" ) pana la punctul unde se desparte drumul de cursul râului Cerna este prost... bucati bune alternând cu portiuni desfundate.... am trecut in 2018 pe acolo... nu cred ca s-a schimbat mare lucru între timp! Peisajul, in schimb, este magnific!.... merita făcut acest drum si încercați sa prindeți o zi cu soare... vor ieși niște poze de colecție! Drum bun! 

Confirm,am fost in 2019...soare sa fie!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Toni Marginean

A fost timp frumos ieri iar traseul ok. Mi-a stat in gand sa ma intorc din Herculane pe traseul Tatu, Cerna Sat, Campu lui Neag, Valea de Brazi, Uricani, Lupeni, Vulcan, Petrosani, etc., dar cei de la meteo au spus ca sunt fulguieli pe varful muntilor si nu am avut cauciucuri de iarna.

Link spre comentariu

Valea de Pesti ,nu Valea de Brazi!

In august anul asta am ajuns la Valea de Pesti pe traseul Craiova,Tg-Jiu,Novaci,Ranca,Obarsia Lotrului,Petrosani,,Uricani,Petrila,Valea de Pesti....m-am cazat la o vila situata la vreo 4km distanta de drumul principal intr-o zona de o extraordinara frumusete...

Link spre comentariu

Da,se pare ca eu am făcut încurcătura!

Localitatea este Valea de Brazi iar lacul este Valea de Pesti...

1724937355_IMG_2004(FILEminimizer).thumb.JPG.77512d61cdbd12a6e716be85b2ecd531.JPG910327373_screenshot.2(FILEminimizer).thumb.jpg.22695ec2423c3c62bc9bc60efe7c557b.jpg......eu m-am cazat la pensiunea Fish Valley...

...o poza cu lacul si barajul care se vede în depărtare...1042788004_IMG_20200812_174733(FILEminimizer).thumb.jpg.4332ea7eea79d4be0cd93761e590e346.jpg..............zona este extrem de linistită,nu e semnal la telefon,exista insa conexiune la net la vila...

Scuze de off-topic!

Toate cele bune!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări