Toni Marginean Postat Octombrie 8, 2020 Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Doresc sa merg pe acest traseu, prin Tismana si Baia de Arama, si as dori sa stiu daca este accesibil. Multumesc de interes! Link spre comentariu
peternan Postat Octombrie 8, 2020 Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Da este drum bun peisaje frumoase ! Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 9, 2020 Partajează Postat Octombrie 9, 2020 (editat) Drumul e excelent de la Baia de Aramă pînă la limita dintre Mehedinţi şi Caraş-Severin. De acolo e mai bombardat un pic. S-ar putea să dau şi eu o tură în weekend pe acolo. EDIT: Sînt chior. Şi între Tîrgu Jiu şi Baia de Aramă e bun drumul. Editat Octombrie 9, 2020 de ratza Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 9, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Eu merg săptămâna viitoare pe miercuri. Link spre comentariu
flomar60 Postat Octombrie 9, 2020 Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Tot defileul Cernei, de la iesire din Herculane( locatia denumita "7 izvoare" ) pana la punctul unde se desparte drumul de cursul râului Cerna este prost... bucati bune alternând cu portiuni desfundate.... am trecut in 2018 pe acolo... nu cred ca s-a schimbat mare lucru între timp! Peisajul, in schimb, este magnific!.... merita făcut acest drum si încercați sa prindeți o zi cu soare... vor ieși niște poze de colecție! Drum bun! Link spre comentariu
yo2mhj Postat Octombrie 9, 2020 Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Acum 7 minute, flomar60 a spus: Tot defileul Cernei, de la iesire din Herculane( locatia denumita "7 izvoare" ) pana la punctul unde se desparte drumul de cursul râului Cerna este prost... bucati bune alternând cu portiuni desfundate.... am trecut in 2018 pe acolo... nu cred ca s-a schimbat mare lucru între timp! Peisajul, in schimb, este magnific!.... merita făcut acest drum si încercați sa prindeți o zi cu soare... vor ieși niște poze de colecție! Drum bun! Confirm,am fost in 2019...soare sa fie! Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 9, 2020 Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Eu de vreo 4 ori doar anu' ăsta. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 19, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2020 A fost timp frumos ieri iar traseul ok. Mi-a stat in gand sa ma intorc din Herculane pe traseul Tatu, Cerna Sat, Campu lui Neag, Valea de Brazi, Uricani, Lupeni, Vulcan, Petrosani, etc., dar cei de la meteo au spus ca sunt fulguieli pe varful muntilor si nu am avut cauciucuri de iarna. Link spre comentariu
flomar60 Postat Octombrie 19, 2020 Partajează Postat Octombrie 19, 2020 Valea de Pesti ,nu Valea de Brazi! In august anul asta am ajuns la Valea de Pesti pe traseul Craiova,Tg-Jiu,Novaci,Ranca,Obarsia Lotrului,Petrosani,,Uricani,Petrila,Valea de Pesti....m-am cazat la o vila situata la vreo 4km distanta de drumul principal intr-o zona de o extraordinara frumusete... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 19, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2020 (editat) Eu nu am fost pe acolo dar cred că vă referiți la alt traseu. Pe harta traseului meu este Valea de Brazi! https://www.google.com/maps/@45.3216765,23.1119674,11.41z Editat Octombrie 20, 2020 de Toni Marginean Link spre comentariu
flomar60 Postat Octombrie 21, 2020 Partajează Postat Octombrie 21, 2020 Da,se pare ca eu am făcut încurcătura! Localitatea este Valea de Brazi iar lacul este Valea de Pesti... ......eu m-am cazat la pensiunea Fish Valley... ...o poza cu lacul si barajul care se vede în depărtare.................zona este extrem de linistită,nu e semnal la telefon,exista insa conexiune la net la vila... Scuze de off-topic! Toate cele bune! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 21, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2020 Este ok, data viitoare când merg în zonă vă comunic. Cred că seamănă cu traseul Oasa Sebeș. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum