Vizitator Nom Postat Octombrie 1, 2007 Partajează Postat Octombrie 1, 2007 Am o problema cu accesarea adreselor de email ,nu pot accesa yahoo,gmail...am oprit antivirusii ,firewalul,si tot nu merge, am scanat pt virusi spywares si nimic, daca pun cablul de internet la laptop merge sa accesez , are cineva vreo idee?? Link spre comentariu
paul Postat Octombrie 1, 2007 Partajează Postat Octombrie 1, 2007 Da mai multe detalii.-sistem de operare, etc. Link spre comentariu
Vizitator Nom Postat Octombrie 1, 2007 Partajează Postat Octombrie 1, 2007 am windows xp, am incercat si mozilla si internet explorer, pt mozilla..."the connection was refused when attempting to contact.login.yahoo.com"pt internet explorer apare "The page cannot be displayed",pot sa navighez pe internet ,dar nu merge emailul, am accesat yahoo, si cand apas pe my mail imi apar erorile de mai sus Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 1, 2007 Partajează Postat Octombrie 1, 2007 ori ai filtrate porturile de e-mail, ori ai vre-un virus.desi n-am auzit de virusi sa lockeze mailul...btw, uita-te sa vezi daca nu cumva ai scapat niste setari aiurea in browsere... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum