Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Droser pentru lămpile cu sodiu tubulare :DL6824

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bugaian@gmail.com

2

• Barbaro

1

Top autori în acest subiect

Buna seara ! 

Droserul dumneavoastra poate fi folosit doar cu becuri cu descarcare in gaze de tip : hpl sau hpi la 400w . Daca difera ultima litera ,nu functioneaza.Atentie la lampa tip hpi 400 trebuie adaugat un ignitron dupa schema de pe droser  . E posibil de asemenea sa mearga cu un anumit tip de lampa de la Osram ,dar nu am codul ,vanzatorii de profil ar trebui sa aiva ceva catalog de echivalenta .

La o cautare cu gogu nu am nici un rezultat privind lampa dumneavoastra DL 6824 .

Cum droserul este elementul ce se defecteaza foarte rar se cumpara tipul de lampa ce este potrivit cu acesta , valabil si la produsele osram.

Cifrele ce urmeaza dupa codul lampii ex hpl 400 xxx indica temperatura de culoare generata de lampa . 

La noi la firma avem cateva zeci de lampi de 400w de la lohuis care nu merg cu droserele philips cu toate ca pe ambalajul lor zice ca merge . Daca revanzatorii ar cere un pliant cu caracteristicile produselor cumparatorii ar evita multe necazuri , dar de, acestia au interes sa vanda ,nu-i doare de buzunarul si timpul clientului .

Link spre comentariu
Acum 13 ore, Barbaro a spus:

Buna seara ! 

Droserul dumneavoastra poate fi folosit doar cu becuri cu descarcare in gaze de tip : hpl sau hpi la 400w . Daca difera ultima litera ,nu functioneaza.Atentie la lampa tip hpi 400 trebuie adaugat un ignitron dupa schema de pe droser  . E posibil de asemenea sa mearga cu un anumit tip de lampa de la Osram ,dar nu am codul ,vanzatorii de profil ar trebui sa aiva ceva catalog de echivalenta .

La o cautare cu gogu nu am nici un rezultat privind lampa dumneavoastra DL 6824 .

Cum droserul este elementul ce se defecteaza foarte rar se cumpara tipul de lampa ce este potrivit cu acesta , valabil si la produsele osram.

Cifrele ce urmeaza dupa codul lampii ex hpl 400 xxx indica temperatura de culoare generata de lampa . 

La noi la firma avem cateva zeci de lampi de 400w de la lohuis care nu merg cu droserele philips cu toate ca pe ambalajul lor zice ca merge . Daca revanzatorii ar cere un pliant cu caracteristicile produselor cumparatorii ar evita multe necazuri , dar de, acestia au interes sa vanda ,nu-i doare de buzunarul si timpul clientului .

Se pare că am nevoie de un ignitor/igniter/aprinzător pentru lampa asta. Mulțumesc pentru clarificări.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări