[email protected] Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Bună seara, am un droser philips mk4 bhl 400 k202 și merge bine pentru lămpile cu vapori. Am cumpărat niște lămpi cu sodiu tubulare :DL6824 și nu luminează, o fi altă schemă de conectare sau mai e nevoie de ceva? Mulțumesc. Alex. Link spre comentariu
Barbaro Postat Octombrie 7, 2020 Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Buna seara ! Droserul dumneavoastra poate fi folosit doar cu becuri cu descarcare in gaze de tip : hpl sau hpi la 400w . Daca difera ultima litera ,nu functioneaza.Atentie la lampa tip hpi 400 trebuie adaugat un ignitron dupa schema de pe droser . E posibil de asemenea sa mearga cu un anumit tip de lampa de la Osram ,dar nu am codul ,vanzatorii de profil ar trebui sa aiva ceva catalog de echivalenta . La o cautare cu gogu nu am nici un rezultat privind lampa dumneavoastra DL 6824 . Cum droserul este elementul ce se defecteaza foarte rar se cumpara tipul de lampa ce este potrivit cu acesta , valabil si la produsele osram. Cifrele ce urmeaza dupa codul lampii ex : hpl 400 xxx indica temperatura de culoare generata de lampa . La noi la firma avem cateva zeci de lampi de 400w de la lohuis care nu merg cu droserele philips cu toate ca pe ambalajul lor zice ca merge . Daca revanzatorii ar cere un pliant cu caracteristicile produselor cumparatorii ar evita multe necazuri , dar de, acestia au interes sa vanda ,nu-i doare de buzunarul si timpul clientului . Link spre comentariu
[email protected] Postat Octombrie 8, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Acum 13 ore, Barbaro a spus: Buna seara ! Droserul dumneavoastra poate fi folosit doar cu becuri cu descarcare in gaze de tip : hpl sau hpi la 400w . Daca difera ultima litera ,nu functioneaza.Atentie la lampa tip hpi 400 trebuie adaugat un ignitron dupa schema de pe droser . E posibil de asemenea sa mearga cu un anumit tip de lampa de la Osram ,dar nu am codul ,vanzatorii de profil ar trebui sa aiva ceva catalog de echivalenta . La o cautare cu gogu nu am nici un rezultat privind lampa dumneavoastra DL 6824 . Cum droserul este elementul ce se defecteaza foarte rar se cumpara tipul de lampa ce este potrivit cu acesta , valabil si la produsele osram. Cifrele ce urmeaza dupa codul lampii ex : hpl 400 xxx indica temperatura de culoare generata de lampa . La noi la firma avem cateva zeci de lampi de 400w de la lohuis care nu merg cu droserele philips cu toate ca pe ambalajul lor zice ca merge . Daca revanzatorii ar cere un pliant cu caracteristicile produselor cumparatorii ar evita multe necazuri , dar de, acestia au interes sa vanda ,nu-i doare de buzunarul si timpul clientului . Se pare că am nevoie de un ignitor/igniter/aprinzător pentru lampa asta. Mulțumesc pentru clarificări. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum