maxente Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Salut Am ne voie de acest ADC PCM1808 daca are cineva si vrea sa vanda. Multumesc. Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 (editat) TI.com. La bucata o veni la 3-4USD. 7USD transportul. Probabil 2-3 saptamani in vremurile astea. Editat Octombrie 6, 2020 de Mircea Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 6, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Tocmai asta e chestia ca imi trebuie mai rapid de 2-3 saptamani. O sa incerc o comanda acolo, poate o veni mai repede. Mersi. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 7, 2020 Partajează Postat Octombrie 7, 2020 La Farnell e pe stoc, e ieftin si vine in maxim 48 de ore. Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 7, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Uite ca de la farnell nu am comandat niciodata si acum am observat ca drumu nu e scump, 20 de lei fara comanda minima. Ma uitai si la mouser, dar se pare ca acolo daca nu faci o comanda minima de 210 lei fara tva, te costa drumu 90 de lei cu fedexu. Multam frumos de informatie. Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 7, 2020 Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Si nu le baga astia taxe englezoilor?Sau sunt cu sediul mutat in UE? Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 7, 2020 Partajează Postat Octombrie 7, 2020 (editat) Incearca cu incredere, ai sa fii surprins cat de bine se misca, si cat de repede ajunge un colet din Marea Britanie in Romania. Eu am comandat si-o voi face in continuare. PS: Nu se face vama pentru ca exista acord de liber schimb cu UE. Editat Octombrie 7, 2020 de Marian Link spre comentariu
grosu99 Postat Octombrie 7, 2020 Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Puteti comanda la Protehno care este reprezentant farnell in Romania Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 7, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Am comandat direct de la farnell, doua integrate cu tot cu drum m-au costat 38 de lei, platit cu cardul. Acum sa vedem cand le primesc, in 2-3 zile ar fi ok. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 7, 2020 Partajează Postat Octombrie 7, 2020 De-ai fi comandat mai de dimineata, probabil maine deja aveai coletul, asa cel mai probabil Vineri o sa ajunga. Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 7, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Asta e, nu-i problema, bine ca nu astept doua saptamani dupa el. Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 9, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Am primit acum coletul cu UPS. S-au miscat destul de rapid la doar 20 de lei transportul Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 9, 2020 Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Ajunge din Anglia la noi in tara mai repede decat ajunge de la Otopeni la client ( cel putin in cazul meu ). Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 9, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Pai sa stii Treaba nasoala e ca, farnell va trebui sa isi mute afacerea din Anglia sau sa isi faca alt punct de lucru pentru UE, cand or iesi matrakucii astia cu brexitu lor Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 9, 2020 Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Brexit a avut deja loc in mod oficial si exista acord de liber schimb cu UE, si asa cum ai putut constata deja, nu a fost afectata cu nimic activitatea Farnell. Link spre comentariu
Postări Recomandate