Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LED LG

mariantoader82

Postări Recomandate

Va salut !

Acest tv a avut problema cu ledurile de pe cele 3 barete cod SH S12 94V-0 ,am cumparat leduri de 6v cod 3535  si am inlocuit toate ledurile .

Sau aprins corect si in secundele urmatoare a inceput sa iasa fum din ele , 3 buc a facut un punct negru in mijloc si sa redus din luminozitate ,a facut si restul puncte negre dar mai putin pronuntate ,sa fie de vina ledurile sunt falsuri ,un sfat va rog multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mariantoader82

5

• GOLOGAN

2

• Florinel TV

2

• cornel1962

2

Acum 30 minute, mariantoader82 a spus:

La 3v nu se aprind si lumineaza corect la 6v ,am lasat sa functioneze mai mult nu mai iese fum dar 4 leduri lumineaza mai slab, multumesc!

Probabil a ieșit fum pentru ca nu ați curatat soluția cu care ati lipit.

Ledul se incalzeste in partea care luminează la 130 grade.

Vă recomand să schimbați acele 4 leduri care nu luminează corect. 

Link spre comentariu
Acum 9 minute, mariantoader82 a spus:

Nu este de la solutie , nu sunt primele leduri pe care le schimb a iesit fum din ele .

Am cumparat leduri de la Superelectronic magazin de pe Maica Domnului.

Nu am patit niciodata. 

Vă recomand să le înlocuiți cu alte cumpărate de la alt furnizor. 

Altfel tv-ul se va întoarce curând. 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, mariantoader82 a spus:

Nu este de la solutie , nu sunt primele leduri pe care le schimb a iesit fum din ele .

Am cumparat leduri de la Superelectronic magazin de pe Maica Domnului.

Nu as vrea sa se considere reclama, dar ar fi de preferat pe viitor sa-l contactați pe dl.Badila. Are o oferta foarte diversificată de leduri...., probabil tot din China, dar niciodata nu am avut probleme ! Va pot pune un nr.de tel.in PM,  asta daca doriti !

Link spre comentariu

pot fi leduri de proasta calitate,dar inainte de a le schimba verificati sursa,lg-urile au o sursa extrem de ciudata ,curent constant,si asta urca alimentarea pe leduri pana crapa si ultimul led,

ar fi bine inainte de a schimba ledurile sa intrati in service menu si sa scadeti curentul pe leduri,undeva la 70% se vede mai mult decat satisfacator,eventul umblati in sursa pentru scadere curent leduri

Link spre comentariu

Sursa LGP32-14PL1   , problema nu este la leduri ci la sursa are curentul pe leduri prea mare nu pot sa intru in service menu pe panou frontal are un buton tip joystick si nu am telecomanda de service ,deci trebuie sa elimin din ramura de 6 rezistente  1R 1R 1R 2R 8R2   nu stiu care dintre ele .

Mosfetul pare in regula nu este in scurt .

Link spre comentariu
Acum 21 ore, mariantoader82 a spus:

Sursa LGP32-14PL1   , problema nu este la leduri ci la sursa are curentul pe leduri prea mare nu pot sa intru in service menu pe panou frontal are un buton tip joystick si nu am telecomanda de service ,deci trebuie sa elimin din ramura de 6 rezistente  1R 1R 1R 2R 8R2   nu stiu care dintre ele .

Mosfetul pare in regula nu este in scurt .

pai e posibil sa fie mare din cauza ledurilor defecte,eu am gasit intr-un 32" peste 200v ,dar avea cel putin 5 leduri defecte ,dar dupa montarea baretelor noi,tensiunea a scazut in limita normala

Link spre comentariu

Tensiunea la barete e 135v ,am scos 4 rezistente ,au ramas 2 rezistente  1R si 1R , acum caderea de tensiune e 116 v  .

Posibil sa fie lotul acesta de leduri defecte altele nu mai am .

Multumesc frumos pentru sfaturi !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări