Ioniță Mihai Postat Octombrie 4, 2020 Partajează Postat Octombrie 4, 2020 Salut! Este cineva care poate- contracost - "confecționa" un acumulator? Am peste 200 (and counting) de celule Samsung icr18650-22p si vreau un acumulator de 12-14v cu amperaj cât mai mare pe care să-l folosesc la rulota. O alta întrebare ar fi: se poate încarca de la un panou solar? Celulele nu sunt noi, și e posibil ca unele dintre ele sa fie compromise... deci trebuie să fie verificate înainte. Acumulatorii provin de la aspiratoare și sunt grupați în montaje de 16v - 25v Mulțumesc anticipat. Link spre comentariu
QQme Postat Octombrie 5, 2020 Partajează Postat Octombrie 5, 2020 (editat) Lucrarea este laborioasa,trebue masurat la fiecare rez. interna si apoi capacitatea(implica inc.-desc),,,,apoi cuplate in pachete egale,, eu am muncit 2 luni pt a face din 100 acu de laptop un acu de 27V 20Ah pt. bik. electric,plus ca va trebue un BMS de 3S si curent mare. Editat Octombrie 5, 2020 de validae Ah....corectat Link spre comentariu
Ioniță Mihai Postat Octombrie 5, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2020 Sunt conștient de complexitatea lucrării, motiv pentru care vreau sa apelez la cineva care se pricepe. Treaba nu este urgenta... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum