yo7but Postat Octombrie 4, 2020 Partajează Postat Octombrie 4, 2020 Cumpar 50-100 coli hirtie format a4 PNP (pentru transfer termic). Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Octombrie 4, 2020 Partajează Postat Octombrie 4, 2020 (editat) 120 grame super lucios . Asta trebuie sa cauti . La Baia Mare este destula la 0,30 bani coala. Editat Octombrie 4, 2020 de pop_ady44 Link spre comentariu
grosu99 Postat Octombrie 5, 2020 Partajează Postat Octombrie 5, 2020 Folie PnP la 30 de bani coala ? Cred ca nu e PnP,e hartie lucioasa ! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Octombrie 5, 2020 Partajează Postat Octombrie 5, 2020 (editat) PnP Blue, originale Techniks/SUA, pret 2 USD bucata, disponibile maxim 25 de bucati! este aproximativ pretul la care le-am cumparat+FEDEX+taxe. Editat Octombrie 5, 2020 de Marele Savant Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Octombrie 5, 2020 Partajează Postat Octombrie 5, 2020 (editat) Acum 7 ore, grosu99 a spus: Folie PnP la 30 de bani coala ? Cred ca nu e PnP,e hartie lucioasa ! Scuzele mele daca sa inteles „folie” ,.eu spuneam, ca este hartie super lucios 120 grame nimic altceva. Cititi ce cauta initiatorul, ca eu am cetit Hartie. Editat Octombrie 5, 2020 de pop_ady44 Link spre comentariu
radiomanyo Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 @ Rafael Buna Ziua ! Eu am folosit hartie cretata 80g/mp . Se tipareste cu imprimanta laser , tonerul nu este absorbit de hartia cretata ci ramane pe suprafata. Dupa transferul cu fierul de calcat proprietatea sotiei , cat este inca calda placa se introduce in solutie concentrata soda de rufe dizolvata in apa fiebinte . In cateva minute hartia pluteste pe suprafata solutiei si aveti placa cu desenul transferat . Mai trebuie incalzita inca odata cu fierul pentru omogenizare. Gata pentru corodare. Drept dovada cablajele pe care vi le-am facut mai demult. Cele bune yo6po, Zoli Link spre comentariu
Defro Postat Octombrie 7, 2020 Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Acum 11 ore, radiomanyo a spus: Mai trebuie incalzita inca odata cu fierul pentru omogenizare. Ce trebuie incalzit cu fierul, cablajul? Ce anume se omogenizeaza? E musai folosirea sodei dizolvate, cu apa simpla nu merge? Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 7, 2020 Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Defro.Aia-i metoda omului.Ca sa dea mai repede jos hartia de pe cablaj foloseste soda.Nu stiu daca e chiar asa cum zice.Ulterior cred ca mai incalzeste cablajul sa mai "topeasca","omogenizeze" traseele. Link spre comentariu
Defro Postat Octombrie 7, 2020 Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Nu prea inteleg omogenizarea asta, zau asa. Posibil sa adere mai bine fiind reincalzite? Mai fac si eu cate un cablaj ,doua cand e nevoie si nu-mi ies perfecte. De trasee de 0,5mm ma cam feresc fiindca imi ies cam ciuruite, probabil ca nici imprimanta ce o folosesc nu e prea performanta, Samsung ML-1520 Series. Link spre comentariu
grosu99 Postat Octombrie 7, 2020 Partajează Postat Octombrie 7, 2020 PnP blue e cea mai buna ! Cine vrea sa se complice sa ia tot felul de zapaceli ! Nu comentez de metoda foto care se pare ca este cea mai precisa. Link spre comentariu
Postări Recomandate