Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hirtie PNP

yo7but

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pop_ady44

2

• grosu99

2

• Defro

2

• yo7but

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

PnP Blue, originale Techniks/SUA, pret 2 USD bucata, disponibile maxim 25 de bucati! este aproximativ pretul la care le-am cumparat+FEDEX+taxe.

PNP.jpg

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu
Acum 7 ore, grosu99 a spus:

Folie PnP la 30 de bani coala ? Cred ca nu e PnP,e hartie lucioasa !

Scuzele mele daca sa inteles „folie” ,.eu spuneam, ca este hartie super lucios 120 grame nimic altceva.

Cititi ce cauta initiatorul, ca eu am cetit Hartie.

Editat de pop_ady44
Link spre comentariu

@ Rafael 

Buna Ziua !

Eu am folosit hartie cretata 80g/mp . Se tipareste cu imprimanta laser , tonerul nu este absorbit de hartia cretata ci ramane pe suprafata. Dupa transferul cu fierul de calcat proprietatea sotiei , cat este inca calda placa se introduce in solutie concentrata  soda de rufe dizolvata in apa fiebinte . In cateva minute hartia pluteste pe suprafata solutiei si aveti placa cu desenul transferat . Mai trebuie incalzita inca odata cu fierul pentru omogenizare. Gata pentru  corodare. Drept dovada cablajele pe care vi le-am facut mai demult.

Cele bune

yo6po, Zoli

Link spre comentariu
Acum 11 ore, radiomanyo a spus:

Mai trebuie incalzita inca odata cu fierul pentru omogenizare.

Ce trebuie incalzit cu fierul, cablajul? Ce anume se omogenizeaza?

E musai folosirea sodei dizolvate, cu apa simpla nu merge?

Link spre comentariu

Defro.Aia-i metoda omului.Ca sa dea mai repede jos hartia de pe cablaj foloseste soda.Nu stiu daca e chiar asa cum zice.Ulterior cred ca mai incalzeste cablajul sa mai "topeasca","omogenizeze" traseele.

Link spre comentariu

Nu prea inteleg omogenizarea asta, zau asa. Posibil sa adere mai bine fiind reincalzite?

Mai fac si eu cate un cablaj ,doua cand e nevoie si nu-mi ies perfecte. De trasee de 0,5mm ma cam feresc fiindca imi ies cam ciuruite, probabil ca nici imprimanta ce o folosesc nu e prea performanta, Samsung ML-1520 Series.

Link spre comentariu
  • Marian a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări