grasi Postat Octombrie 4, 2020 Partajează Postat Octombrie 4, 2020 neata am un lcd sony KDL32U3000 am o problema cu el nu se mai aprinde display ul el se aude se aprinde neoanele dar se vede pe fond albastru dar slab luminat am pus o rezistenta la smd oz9966sn de 10k pe pin 15 la masa nimic ,poate fi din t con ? Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 4, 2020 Partajează Postat Octombrie 4, 2020 O poza sa vedem. Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 4, 2020 Partajează Postat Octombrie 4, 2020 Acum 15 ore, grasi a spus: neata am un lcd sony KDL32U3000 am o problema cu el nu se mai aprinde display ul el se aude se aprinde neoanele dar se vede pe fond albastru dar slab luminat am pus o rezistenta la smd oz9966sn de 10k pe pin 15 la masa nimic ,poate fi din t con ? pai daca e un fond albastru si neoanele lucreaza ,de ce sa fortezi protectia invertor? e clar ca buba e in alta parte,display,t.con,mainboard,prima oara verifici daca t,con se alimenteaza ,12v sau 5 volti in functie de t.con,dupa care daca t.con se alimenteaza vezi ceva tensiuni,t.con display,eventual desfaci rama display si sa nu fii surprins daca vezi ca a fost atacat de umezeala Link spre comentariu
grasi Postat Octombrie 5, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2020 am fortat protectia crezand ca asta e buba dar am sa fac sapaturi si in alta parte cum ati spus t con sau display ,va multumesc Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 5, 2020 Partajează Postat Octombrie 5, 2020 13 hours ago, grasi said: am fortat protectia crezand ca asta e buba dar am sa fac sapaturi si in alta parte cum ati spus t con sau display ,va multumesc O poza sa vedem !, ai impresia ca, colegul Dan posteaza de dragul forumului ?? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 9, 2020 Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Daca se vede albastru atunci sigur nu este problema din invertor, ce tensiuni ai pe T-Con? se alimenteaza T-Conul? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum