Marco Giovanni Postat Octombrie 3, 2020 Partajează Postat Octombrie 3, 2020 Ma poate ajuta cineva, am un video recorder panasonic model nv-h65eg achizitionat recent, foarte complicat, nu are imagine pe tv s nici sunet. Merg toate butoanele, sonorul casetei este doar la casti. Sau nu stiu eu sa il leg ? Am legat cu cablu scart - scart. Msi trebuie si altceva ? Link spre comentariu
ferentdaniel1 Postat Octombrie 7, 2020 Partajează Postat Octombrie 7, 2020 La 03.10.2020 la 21:27, Marco Giovanni a spus: Ma poate ajuta cineva, am un video recorder panasonic model nv-h65eg achizitionat recent, foarte complicat, nu are imagine pe tv s nici sunet. Merg toate butoanele, sonorul casetei este doar la casti. Sau nu stiu eu sa il leg ? Am legat cu cablu scart - scart. Msi trebuie si altceva ? Ideia este ca nu e foarte complicat,ori sa lucrat brutal in partile audio-video( mecanice).Pastile av si capul audio mai trebuiesc curatate din cand in cand.Ca doar functioneaza cu banda magnetica,nu zici?! Link spre comentariu
Marco Giovanni Postat Octombrie 23, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2020 Am rezolvat, era de la un buton din spate, era pus pe on si trebuia pe off. Buton de test. Multumesc Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 23, 2020 Partajează Postat Octombrie 23, 2020 (editat) 38 minutes ago, Marco Giovanni said: Am rezolvat, era de la un buton din spate, era pus pe on si trebuia pe off. Buton de test. Multumesc N-ai rezolvat nimic !,pune aparatul la pubela si roagate sa ti-l ia gunoierii...... Am la naftalina PHILIPS cu 6 HEAD........................ Editat Octombrie 23, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
Marco Giovanni Postat Octombrie 23, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2020 Este vandut de 2 saptamani, clientul foarte multumit de aparat. Multumesc de interventie oricum nea costica tv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum