Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

6n3c e

Alex vw

Postări Recomandate

Eu vad un amplificator decent realizat cu o comutare a configuratiei PP+UL sau doar PP in limitele unui compromis auditiv rezonabil si in mare sunt respectate conditiile tehnice de functionare, amanuntele estetice sunt simple carteli care pot incuraja nefacatorii de ceva functional sa comenteze cu mult zel critic...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 75
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca avea brum era un amplificator nereusit (toate filamentele sunt alimentate in DC). 

Parca vezi ca te cauta vanzatorul sa-i mai dai niste bani pe langa ce ai platit :rade:. Mai bine taci malc sau incepe sa vorbrsti de vreme ca englezii ca sa schimbi subiectul. 

Editat de manolis
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 23 ore, Усилитель a spus:

Da, Vio ai dreptate, dar catva  schimba din tonalitate, si poate una place mai mult la cumparator, si da bine la vanzare /marketing : are schimbare de moduri... 

De altfel, eu asa stiu ca se foloseste cu precadere la SE  si nu la PP.... 

Se folosesc la ambele. 

Și așa este..... marketing... 

Link spre comentariu

Estimare în raport cu ultima imagine prezentată.

Etaj final AB1 negativare automată aproximativ 20W putere utilă în sarcină, secundar OT ne-decuplat. Amplificator în buclă deschisă(fără reacție negativă). Alimentare filamente DC. Posibil 3% THD(1KHz) pentru puterea nominală(puterea maximă sinus nelimitat în sarcină).

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

@GU50LOVER , asa este.Era simplu cu un generator de semnal si o sarcina artificiala dar mentionasem in posturile anterioare ca nu detin asa ceva si sincer nu stiu daca are rost sa cumpar asa ceva ( cine stie cand le`oi mai folosi ) .Mai bine decat atat era daca aveam un osciloscop...

Momentan nu se merita investitia in asa ceva ...Stiu ca poate am cerut imposibilul dar m`am gandit ca aveti destula experienta si poate poate puteti aproxima puterea din *ochi* . 

Link spre comentariu

Asta spuneam si eu. Pocioveliste zisă si ”Pocio” este taman lângă Oradea.

Acum 2 ore, mila a spus:

Sigur sunt in Oradea membrii elforum care te pot ajuta cu o masurare, nu dureaza mult si e precisa chiar daca se face la o singura frecventa 1000Hz pentru a scurta la max. deranjul.

Link spre comentariu

Alex vw nu trebuie sa-ti faci probleme ca amplificatorul tau "scoate" 20w sau 30w pentruca nu este asa evident la auditie.Doar instrumentele pot face diferenta clara.Ca sa-ti faci o idee, pentru a dubla presiunea acustica sesizata de ureche, trebuie sa ai o putere a amplificatorului de 4 ori mai mare deci intre 20w si 30w cresterea este de doar 1,2 ori !

Sa te bucuri de el .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări