Alex vw Postat Octombrie 7, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Cand vi la Felix,te astept. Link spre comentariu
Defro Postat Octombrie 7, 2020 Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Ohoo,ești departe, rămâi acolo. Link spre comentariu
Alex vw Postat Octombrie 7, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Raman raman ca e viata frumoasa aici...trust me:)) Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 7, 2020 Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Incearca sa faci niste poze cu interiorul. Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 7, 2020 Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Da, carcasa e mai deosebita, nu-mi dau seama daca cele 2 patrate de lemn au un rol, inafara de estetic..... (se inlatura si ai acces la reglaj bias, de ex.....) In schimb suruburile le-as schimba neaparat pe negre, eventual vopsite cu pensula fina, inclusiv capul la cele de la trafurile de iesire. Merge cu negru mat, sufli putin intr-un capacel si iei cu pensula. Link spre comentariu
Alex vw Postat Octombrie 7, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2020 (editat) As baga ceva suruburi cu cap de negativa...cred ca ar da bine. Un mic video: https://streamable.com/mkwq2l Camera nu stie *bass* :))) Editat Octombrie 7, 2020 de Alex vw Link spre comentariu
busu Postat Octombrie 7, 2020 Partajează Postat Octombrie 7, 2020 amplasarea boxelor nu prea are legatura cu o auditie decenta...cred.....scuzeeee! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 7, 2020 Partajează Postat Octombrie 7, 2020 (editat) 700 lei pomană cu lumânare(chilipir), sa-l porți(asculți) sănătos !. Gata, te-a prins "microbu" tuburilor ("boală incurabilă"). Editat Octombrie 7, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Alex vw Postat Octombrie 7, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2020 @valderama ms frumos. @busu boxele sunt puse *de forma * ca sa zic asa.Si preamplifu ii legat de proba. Zilele viitoare am sa finalizez rack`ul pentru ele si restul echipamentului. Link spre comentariu
manolis Postat Octombrie 7, 2020 Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Te-ai dus pe copca! De acum toti banii in directia asta se vor duce. Nici somnul nu-ti va mai fi ca inainte. S-a dus linistea! De acum... fel de fel de pitici te vor vizita: fa aia, fa cealalta, modifica ailalta. Bine ai venit in lumea nemultumitilor! Link spre comentariu
Alex vw Postat Octombrie 7, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Multumesc pentru primirea in *familie* ! @manolis nush daca v`a fi chiar asa deoarece azi,maine o sa am 1 pitic,2 si familia e prioritara... Cert e ca altfel vor dormi pe sunetul lampilor :)) Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 7, 2020 Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Festivalul trolilor la lampi. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 7, 2020 Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Acum 7 ore, Усилитель a spus: Ba da , e sunet de lampa , iar posibilitatea de comutatie intre regimuri este un plus , nu minus.......La 700 e bine amandoua daca suna bine si ati place . Imbunatatiri se pot aduce continuuu.... Ultraliniar sa aiba , e mai mica sansa.....depinde de fabricantul trafului de iesire daca s-a "obosit "sa scoata prize UL. ( cu toate ca nu e mare lucru ,si firmele serioase fac fara , iar pentru "cu UL " cer mai multi bani....) UL și pseudotrioda, astea in mod normal trebuie să aibă Raa diferit de conexiunea A1UaA2, dar dau bine pentru neștiutori Nu? Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 7, 2020 Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Da, Vio ai dreptate, dar catva schimba din tonalitate, si poate una place mai mult la cumparator, si da bine la vanzare /marketing : are schimbare de moduri... De altfel, eu asa stiu ca se foloseste cu precadere la SE si nu la PP.... Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 8, 2020 Partajează Postat Octombrie 8, 2020 11 hours ago, viobio said: UL și pseudotrioda, astea in mod normal trebuie să aibă Raa diferit de conexiunea A1UaA2, dar dau bine pentru neștiutori Nu? Pai poate are la traful de iesire mai multe prize si din comutator conecteaza alte prize pt pseudotrioda si UL. Stai sa faca o poza cu interiorul amplificatorului si poate vedem o padure de relee si ne-a taiat dreptul la replica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum