Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LED NEI 24N5000 cu bruiaj pe sunet

stefanpecsi

Postări Recomandate

Unde sint cu 10 lei,spuneti-mi va rog,sa cumpar,ca am pus de pe o placa Vestel TPA 3113D2,dar nu merge corect...nu stiu in topicul de sus am citit ca functioneza....Merge stereo,dar volumul pina la 15% merge corect,curat,daf cind ii dai putere mai sus,putin se mai ridica nivelul de putere,si dupa aceea merge infundat,pina la 100% fara a mai ridica nivelul de putere....de distorsionat nu e ;dar asa e infundat si fara putere sunetul....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefanpecsi

11

• Costica Tv

5

• Alextv

2

• mercenarx

2

Top autori în acest subiect

Acum 17 ore, stefanpecsi a spus:

Unde sint cu 10 lei,spuneti-mi va rog,sa cumpar,ca am pus de pe o placa Vestel TPA 3113D2,dar nu merge corect...nu stiu in topicul de sus am citit ca functioneza....Merge stereo,dar volumul pina la 15% merge corect,curat,daf cind ii dai putere mai sus,putin se mai ridica nivelul de putere,si dupa aceea merge infundat,pina la 100% fara a mai ridica nivelul de putere....de distorsionat nu e ;dar asa e infundat si fara putere sunetul....

Trebuie sa fie neaparat cu 10 lei ? Cu 20 ce are? Electronic service Shop se numeste magazinul online.

Editat de Alextv
Link spre comentariu

Poate fii si la 50 nu-i problema,numai atunci daca o cumpar o pun si tot asa va merge,pentru ca mai are altceva...atunci va fii distractia scumpa,fiindca la banii aceia plus transport chiar ca luam alta placa!Multumesc.

Link spre comentariu

Semnalul la intrarea integratului este analogic

Scoate-l intr-un alt amplificator si asculta cum suna in toata plaja de reglaj.

Poate fi din etajul final (ceva componente de pe acolo power supply etc) sau asa vine semnalul si abia atunci ai incurcat-o.

Link spre comentariu
La 03.10.2020 la 21:30, cristronic a spus:

Cred ca este cu RDA3118E28,se defecteaza frecvent integratul asta.

Doar saptamana asta am schimbat vreo 5 .

Cauta integratul sau pune amplificator cu 1517 .La cate piese necesita poti sa-l faci in aer .

Link spre comentariu

Bine,dar ma gindesc ati pus la toate ce a fost,adica RDA3118,fiindca m-am uitat pe Pincota Arad,unde mi s-a spus aici ca este,si la fiecare se poate vedea o descriere,deci nu sint la fel,mai ales TPA3113 este de numai 2X6 W si e altceva...Nu stiu cum a functionat la colegii....

Link spre comentariu

daca dati cautare pe google veti gasi pe ocazii RDA3118E28  la 14 lei plus 12 transportul , dar daca nu verificati

Acum 12 ore, sesebe a spus:

Semnalul la intrarea integratului este analogic

Scoate-l intr-un alt amplificator si asculta cum suna in toata plaja de reglaj.

Poate fi din etajul final (ceva componente de pe acolo power supply etc) sau asa vine semnalul si abia atunci ai incurcat-o.

posibil sa il luati degeaba . alternativa la integrat ar fi cu kituri china - sint multe modele , foarte mici ca dimensiune , depinde de tensiunea de alimentare si de unde le luati ca pret si transport . se gasesc si in Romania , nu trebuie sa comandati in china , dar tot ca la integrat ii trebuie semnal bun la intrare

date despre integrat foarte putine pe net , pe la rusi scrie ca alimentarea intre 4,5 si 26v - la 12 v nu cred ca scoate mai mult de 5-8w pe canal

Editat de naetv
Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Am cumparat pina la urma la acest model de tv integrat de sunet original,si merge,am uitat sa postez aici.Vedeti daca e bun cel de la domnu Florin(sigur trebuie sa fie bun),daca nu ,va dau eu cel salvat de mine personal,atunci cind lucrasem la sunet...

Link spre comentariu

N-are importanta acest lucru,care vrea intelege si cu o greseala mica,poate ca gresisem la titlu,aici conteaza sa ajutam omul,ca si domnu Florin,daca nu,nu prea usi are rost forumul asta...Eu acum seara vazusem mesajele,dar deha domnu Florin l-a ajutat pe om...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări