Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LED NEI 24N5000 cu bruiaj pe sunet

stefanpecsi

Postări Recomandate

Buna stimati colegi!Am o problema la un tv Led NEI,de 24 de inchi,model.24N5000,mainboard.CV9203L-Q24,display.LC238LF1L la partea de sunet,este bruiata,prin pocnituri,un fel de bruiaj,care nu-si  revine nicicum.Prima data am crezut,ca e din soft,am pus unul,mergea cu susul in jos,dar sunet tot asa,mi-am dat seama ca nu e din soft.Am pus semnal video si din intrari-SCART SI HDMI,tot asa...Am schimbat la setari la sunet si in DK,si inapoi in BG...In DK dispare tot sunetul,deci comutarea o face din sistem in sistem...Am mai auzit de defectiuni de astea,dar eu nu am intilnit pina acum,si din pacate amplificator separat nu-i pot face,ca semnalul este digital...Stie cineva,ce poate avea,s-au pot sa-i fac ceva montaj de amplificator separat??Va multumesc frumos!Sanatate tuturor!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefanpecsi

11

• Costica Tv

5

• Alextv

2

• mercenarx

2

Top autori în acest subiect

35 minutes ago, stefanpecsi said:

Buna stimati colegi!Am o problema la un tv Led NEI,de 24 de inchi,model.24N5000,mainboard.CV9203L-Q24,display.LC238LF1L la partea de sunet,este bruiata,prin pocnituri,un fel de bruiaj,care nu-si  revine nicicum.Prima data am crezut,ca e din soft,am pus unul,mergea cu susul in jos,dar sunet tot asa,mi-am dat seama ca nu e din soft.Am pus semnal video si din intrari-SCART SI HDMI,tot asa...Am schimbat la setari la sunet si in DK,si inapoi in BG...In DK dispare tot sunetul,deci comutarea o face din sistem in sistem...Am mai auzit de defectiuni de astea,dar eu nu am intilnit pina acum,si din pacate amplificator separat nu-i pot face,ca semnalul este digital...Stie cineva,ce poate avea,s-au pot sa-i fac ceva montaj de amplificator separat??Va multumesc frumos!Sanatate tuturor!

Ce integrat de sunet ai pe placa ?

Link spre comentariu
4 hours ago, stefanpecsi said:

Tot asa se aude si in casti,am uitat sa va spun...Integratul l-am notat pe undeva,nu stiu,dar il desfac inca odata...

In loc sa postezi ce integrat de sunet are placa, tu ai postat modelul de display, de parca ai avea probleme cu displayul ci nu cu sunetul...:rade:

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 3 ore, Costica Tv a spus:

In loc sa postezi ce integrat de sunet are placa, tu ai postat modelul de display, de parca ai avea probleme cu displayul ci nu cu sunetul...:rade:

Cred ca este cu RDA3118E28,se defecteaza frecvent integratul asta.

Link spre comentariu
2 hours ago, cristronic said:

Cred ca este cu RDA3118E28,se defecteaza frecvent integratul asta.

Asa ma gandeam si eu, dar sa vedem ce spune colegul.............

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
6 minutes ago, POLAKU2002 said:

Buna seara...colegul poti te rog sa citesti binul ca am nevoie de el ...te rog frumos

E bine sa salveze softul din 25Q32 ca mai tarziu va avea nevoie de el si nu o sa gaseasca....

Link spre comentariu

Da,aveti dreptate,este un RDA3118E28,gasesc undeva in tara?!Imediat postez si binul,acela a fost primul lucru,pe care l-am salvat,dupa aceea am pus unul cu sigla KUNFT,dar mergea pcu capul in jos,imagine corecta,dar nu se potrivea telecomanda.O postez pe cea buna,originala,NEI....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări