stefanpecsi Postat Octombrie 3, 2020 Partajează Postat Octombrie 3, 2020 Buna stimati colegi!Am o problema la un tv Led NEI,de 24 de inchi,model.24N5000,mainboard.CV9203L-Q24,display.LC238LF1L la partea de sunet,este bruiata,prin pocnituri,un fel de bruiaj,care nu-si revine nicicum.Prima data am crezut,ca e din soft,am pus unul,mergea cu susul in jos,dar sunet tot asa,mi-am dat seama ca nu e din soft.Am pus semnal video si din intrari-SCART SI HDMI,tot asa...Am schimbat la setari la sunet si in DK,si inapoi in BG...In DK dispare tot sunetul,deci comutarea o face din sistem in sistem...Am mai auzit de defectiuni de astea,dar eu nu am intilnit pina acum,si din pacate amplificator separat nu-i pot face,ca semnalul este digital...Stie cineva,ce poate avea,s-au pot sa-i fac ceva montaj de amplificator separat??Va multumesc frumos!Sanatate tuturor! Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Octombrie 3, 2020 Partajează Postat Octombrie 3, 2020 Pe mufa de casti are sunet? Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 3, 2020 Partajează Postat Octombrie 3, 2020 35 minutes ago, stefanpecsi said: Buna stimati colegi!Am o problema la un tv Led NEI,de 24 de inchi,model.24N5000,mainboard.CV9203L-Q24,display.LC238LF1L la partea de sunet,este bruiata,prin pocnituri,un fel de bruiaj,care nu-si revine nicicum.Prima data am crezut,ca e din soft,am pus unul,mergea cu susul in jos,dar sunet tot asa,mi-am dat seama ca nu e din soft.Am pus semnal video si din intrari-SCART SI HDMI,tot asa...Am schimbat la setari la sunet si in DK,si inapoi in BG...In DK dispare tot sunetul,deci comutarea o face din sistem in sistem...Am mai auzit de defectiuni de astea,dar eu nu am intilnit pina acum,si din pacate amplificator separat nu-i pot face,ca semnalul este digital...Stie cineva,ce poate avea,s-au pot sa-i fac ceva montaj de amplificator separat??Va multumesc frumos!Sanatate tuturor! Ce integrat de sunet ai pe placa ? Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Octombrie 3, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2020 Tot asa se aude si in casti,am uitat sa va spun...Integratul l-am notat pe undeva,nu stiu,dar il desfac inca odata... Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 3, 2020 Partajează Postat Octombrie 3, 2020 (editat) 4 hours ago, stefanpecsi said: Tot asa se aude si in casti,am uitat sa va spun...Integratul l-am notat pe undeva,nu stiu,dar il desfac inca odata... In loc sa postezi ce integrat de sunet are placa, tu ai postat modelul de display, de parca ai avea probleme cu displayul ci nu cu sunetul... Editat Octombrie 3, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
Alextv Postat Octombrie 3, 2020 Partajează Postat Octombrie 3, 2020 Chinezarie....mai bine scchimbi toata placa. Link spre comentariu
cristronic Postat Octombrie 3, 2020 Partajează Postat Octombrie 3, 2020 Acum 3 ore, Costica Tv a spus: In loc sa postezi ce integrat de sunet are placa, tu ai postat modelul de display, de parca ai avea probleme cu displayul ci nu cu sunetul... Cred ca este cu RDA3118E28,se defecteaza frecvent integratul asta. Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Octombrie 3, 2020 Partajează Postat Octombrie 3, 2020 Buna seara...colegul poti te rog sa citesti binul ca am nevoie de el ...te rog frumos Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 3, 2020 Partajează Postat Octombrie 3, 2020 (editat) 2 hours ago, cristronic said: Cred ca este cu RDA3118E28,se defecteaza frecvent integratul asta. Asa ma gandeam si eu, dar sa vedem ce spune colegul............. Editat Octombrie 3, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 3, 2020 Partajează Postat Octombrie 3, 2020 6 minutes ago, POLAKU2002 said: Buna seara...colegul poti te rog sa citesti binul ca am nevoie de el ...te rog frumos E bine sa salveze softul din 25Q32 ca mai tarziu va avea nevoie de el si nu o sa gaseasca.... Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Octombrie 3, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2020 Da,aveti dreptate,este un RDA3118E28,gasesc undeva in tara?!Imediat postez si binul,acela a fost primul lucru,pe care l-am salvat,dupa aceea am pus unul cu sigla KUNFT,dar mergea pcu capul in jos,imagine corecta,dar nu se potrivea telecomanda.O postez pe cea buna,originala,NEI.... Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Octombrie 3, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2020 Aveti aici softul....https://files.fm/u/g3sws3da Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Octombrie 4, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2020 Da,multumesc,vad ca il mai are evhivalent pe TPA....din acest subiect,am sa ma uit daca nu am si asa,printre placile defecte;daca nu il cumpar si revin cu rezultat. Link spre comentariu
mercenarx Postat Octombrie 4, 2020 Partajează Postat Octombrie 4, 2020 (editat) se gasesc peste tot... vreo 10 lei/buc Editat Octombrie 4, 2020 de mercenarx Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum