Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

centrala Buderus Logamax U012-24 K

MoshuLeo

Postări Recomandate

Buna ziua.Poate are cineva acces la placa electronica Honeywell CS0169A-LS TYPE SMCMD01 de la centrala termica din titlu.

Ma intereseaza valoarea rezistentei R16 (cea din pcb-ul de la mine este arsa si nu se mai vad inelele colorate).

Multumesc anticipat.

Screen Shot 09-29-20 at 08.35 AM.PNG

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MoshuLeo

2

• iclub

2

• orfi

2

• nelu F

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Multumesc!

Nu stiu daca o sa am nevoie, dar va multumesc ca ati postat si rezolvarea. Multi initiaza un subiect in care cer sfaturi dupa care, mai devreme sau mai tarziu, dispar fara sa mai spuna daca problema a fost rezolvata sau nu, sau se incheie din partea autorului cu "s-a rezolvat, se poate inchide" fara a da detalii si despre rezolvare.

:aplauze

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Iclub.S-a mai discutat aici.Pui un tester ohmetru pe un cap si celalalt tester,cu o lama cuter,pe mijlocul rezistentei si citesti.Daca nu poti citi nimic muti testerul pe celalalt cap.

Ideea folosirii cuterului este ca acesta poate face contact prin stratul de vopsea.

Rezistentele nu se ard pe toata lungimea lor.Se intrerup intr-un loc exact cum ai taia un fir!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...
La 07.01.2023 la 13:05, AdrianU a spus:

am eu una noua in cutie...o placa de baza

Done, schimbat 10 condensatori si un releu cu bistabil si a mers. Oricum multumesc pentru atentie sarbatori fericte la toti. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări