Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv nei 24ne5000

Postări Recomandate

Acum 1 oră, ionel sm a spus:

Vad ca v-ati suparat pe mine.Inseamna ca eu stresez colegii pe forum?Ma scuzati daca am gresit cu ceva.

nu m-am suparat,neaparat,dar eu unul descarc de acolo fara probleme,chiar rezolv tv-uri cu softuri de acolo,de ce sa nu aveti incredere,? ca nu gasiti pt displayul dv e cu totul altceva,dar nu ca sursa e de neincredere

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

9 hours ago, ionel sm said:

Vad ca v-ati suparat pe mine.Inseamna ca eu stresez colegii pe forum?Ma scuzati daca am gresit cu ceva.

Nu ati gresit cu nimic...va spun eu care e rezolvarea la tv-ul dvs, deci pe acel site la pagina 5 sunt 2 softuri usb pentru tv-ul dvs, ambele sunt ok, acolo spune ca este pentru display PT236AT02-1, acelasi display aveti si dvs in tv, decat ca nu ati stiut unde sa va uitati, PT236AT02-1 e trecut undeva pe t-con/pcb al ecranului, de multe ori este scris pe o eticheta mica cu scris minuscul sau direct pe pcb, chiar daca nu ar fi asa cum spun eu, ambele softuri de la pagina 5 merg garantat la tv-ul dvs si sa zicem ca daca la o adica dupa resoftare imaginea nu o sa fie ok, ea se poate corecta perfect din meniul de service.

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 12 ore, Costica Tv a spus:

Nu ati gresit cu nimic...va spun eu care e rezolvarea la tv-ul dvs, deci pe acel site la pagina 5 sunt 2 softuri usb pentru tv-ul dvs, ambele sunt ok, acolo spune ca este pentru display PT236AT02-1, acelasi display aveti si dvs in tv, decat ca nu ati stiut unde sa va uitati, PT236AT02-1 e trecut undeva pe t-con/pcb al ecranului, de multe ori este scris pe o eticheta mica cu scris minuscul sau direct pe pcb, chiar daca nu ar fi asa cum spun eu, ambele softuri de la pagina 5 merg garantat la tv-ul dvs si sa zicem ca daca la o adica dupa resoftare imaginea nu o sa fie ok, ea se poate corecta perfect din meniul de service.

Bun asa :aplauze

Link spre comentariu
23 hours ago, ionel sm said:

NEI 24NE4000

mainboard:CV9203L-Q24

panel:CX236DLEDM

flash 25Q32

Are cineva un soft pt acest tv?  Nu pleaca din st-by .Ledul pulseaza la intervale regulate de timp.

Am gasit ceva pe aici dar nu am incredere.https://www.rserv.ro/software/    difera display-ul

Softurile de la pagina 5 sunt pentru stick usb, procedura de resoftare cu stick-ul cred ca o stiti ca sa tot discutat pe forum....

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări