Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

soft flash imprimanta canon mg2550s

iod2

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iod2

3

• Bandi Szasz

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut,

Imprimanta mai functioneaza sau refuza sa mai mearga chiar si dupa schimbarea cartusului ? Imprimantele Canon cel putin modelele mai vechi (eu sunt la al 3 -lea din seria MP) au o functionalitate mai ascunsa apasand butonul de "cancel"  (triunghiul rosu) timp de cateva secunde bune dezactiveaza detectia cartuselor si nu-l mai intereseaza daca sunt pline sau nu sau daca au fost schimbate, eu special pentru asta le-am luat ca dezactivez detectia si pot reincarca acasa de 4-5 ori aceleasi cartuse pana incep sa lase dungi albe moment in care e timpul sa fie schimbate. Daca refuza sa mai mearga incearca treaba asta cu botnul de cancel poate au si astea mai noi acea functionalitate ascunsa.  MP-ul meu e deja vechi si e plin cu cearneala scruse pe dinauntru (pateaza hartia) si chiar aveam de gand sa caut pe net daca modelele astea mai noi te lasa sa dezactivezi detectia cartuselor. 

Editat de Bandi Szasz
Link spre comentariu

Nu am inteles exact daca isi mai face treaba sau nu, insa dupa ce activezi functia de care zicem unde ignora cartusele asa face (clipesc ambele leduri, cel pt cartusul negru si cel color) si nici nu mai arata nivelul pe calculator. Deci daca imprimanta functioneaza fara probleme doar ca clipesc cele doua led-uri inseamna ca s-a activat functia de ignorare cartuse, de dezactivat nu stiu daca se poate si cum anume pentru ca eu oricum am luat imprimanta fix pentru ca ofera posibilitatea de dezactivare si dupa faci ce vrei cu cartusele nu le mai duci la incarcat cu cipuri sau sa dai banii pe un cartus de fiecare daca cand se pot incarca acasa in 5minute si 100ml de cerneala costa 15-20 de lei

Editat de Bandi Szasz
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări