Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LED -POLAROID MSDV3233-U3

vizicon

Postări Recomandate

Sasiu -MSDV3254-ZC01-01 -caut o schema /manual service .
Nu are sunet ,imagine OK ,pe final sunet are un MPS1447 care din verificări cred ca este OK ,dar fără o schema nu pot localiza defectul ,de precizat ca nu are sunet nici pe euroscart.
O informație e bine venita.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vizicon

4

• sorintv

3

• stefanpecsi

2

• cornel1962

2

Top autori în acest subiect

Acum 2 ore, cornel1962 a spus:

pe mufa de casti aveti semnal ?

Da este sunet ,deci posibil final sunet partea de intrare .

1 oră în urmă, sorintv a spus:

Salut! Nu poti sa salvezi nand-ul? Am 2 placi MSDV3254-ZC01-01 cu softul din nand-uri zapacite din service, si nu am gasit soft ok nicaieri.

In prezent scula este la  client ,când vei fii sigur ca am tot ce trebuie sa-i execut reparația il aduce la atelier ,ce nand are .

Link spre comentariu

O placa este cu nand TC58NVG1S3HTA00, alta cu MX30LF1G08AA-TI. La sunet, una cu TPA3113D2, alta cu MP7751. Denumirea MPS1447 nu este corecta. Urmatorul rand este corect. Probabil tot MP7751. La mine pe primul rand scrie MPS1451.

Editat de sorintv
Link spre comentariu
Acum 8 minute, sorintv a spus:

alta cu MP7751.

Asa am descoperit și eu ca e MP7751  dar nu am dat de el prin țara ,rămâne sa vad de unde pot face o achiziție.

Link spre comentariu

Eu zic sa nu va apucati sa schimbati finalul audio pana nu aveti certitudinea ca este defect. Puneti osciloscopul la treaba,problema poate veni si din soft !

Link spre comentariu

Difuzoarele cu spire in scurt pun finalul in protectie .

Asta dupa ceva timp de functionare cu vol maxim .

Un master reset ar fi inceputul .

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
La 01.10.2020 la 19:01, sorintv a spus:

O placa este cu nand TC58NVG1S3HTA00, alta cu MX30LF1G08AA-TI. La sunet, una cu TPA3113D2, alta cu MP7751. Denumirea MPS1447 nu este corecta. Urmatorul rand este corect. Probabil tot MP7751. La mine pe primul rand scrie MPS1451.

Ati gasit cumva soft la careva din aceste doua placi?Si eu am tot asa,doua,cite unul din fiecare tip...

Link spre comentariu

E o raritate de nedescris!La cel cu Toshiba,era buna placa,am salvat la el softul,dar gresit,nu l-o recunoscut RT809H corect,l-a recunoscut ca nand NM.... si nu ca TC...(nu am observat)si am facut ceva manevre sa fac pe primul,am sters nandul ...Nu stiu daca se mai poate corecta-repara softul?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări